FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Principalul motiv pentru care Ovidiu Hoban a ales să se întoarcă în România

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 18:10

Mijlocașul Ovidiu Hoban (34 de ani) a dezvăluit motivele pentru care a ales se întoarcă în România, la CFR Cluj, după trei ani petrecuți în Israel, la Hapoel Be'er Sheva. 

"Principalul motiv a fost că băiețelul meu împlinește deja nouă ani și deja a pierdut trei clase din România și mi-a fost greu să mai stau încă un an, doi. Cine știe cât mai pot juca și am decis să vin acasă, să poata recupera mult mai ușor.

Mi s-a prezentat un proiect foarte frumos, de-abia aștept să încep munca și sper să avem si rezultatele pe care ni le dorim"a spus Hoban, conform TV Dolce Sport.

Hoban a mai jucat în România pentru Universitatea Craiova, FC Bihor, Gaz Metan Mediaș, Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează