FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Prințu' Cristea șochează: "Să îi faceți statuie lui Becali și s-o puneți în fața casei! Steaua e peste Dinamo la orice"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 13:30

Adrian Cristea (33 de ani), unul dintre cei mai talentați fotbaliști, a jucat 6 ani pentru Dinamo și aproape un an la FCSB, iar acum, la apusul carierei, a tras concluziile, declarând că echipa alb-roșie este mult sub marea rivală.

"Am ajuns la Steaua pentru că m-a vrut Gigi Becali. A fost un pas important pentru mine, trecerea la o echipă cu tradiţie şi cu o organizare excelentă. Peste Dinamo la toate capitolele!

Reghecampf m-a băgat de câte ori a putut. Din păcate, nu m-au vrut nişte oameni din anturajul lui Gigi. Prima de calificare în Champions League, primită la Steaua, a fost una foarte mare", a spus Cristea pentru prosport.

Fostul mijlocaș a vorbit și despre modul în care Ioan Becali a transferat jucători în străinătate, spunând că mulți ar trebui să îi facă statuie fostului impresar.

"Sunt unii jucători care ar trebui să-i facă o statuie lui Giovanni Becali. Să-i facă o statuie și să o pună în faţa casei, ca să-i mulţumească. Pe mulţi i-a dus Giovanni afară cu şmecheria lui. Pe 90% dintre ei. Ştim foarte bine cum îi ducea pe relaţiile lui. Au mai fost şi unii de valoare", a adăugat Cristea, conform sursei citate. 

Adrian Cristea, 33 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Poli Iași, Dinamo, U Cluj, Petrolul, Standard Liege, FCSB și Chiajna. A câștigat două campionate, unul cu Dinamo și unul cu FCSB, plus o Cupă, cu Petrolul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  11 Mai 2017, 10:26

Un puturos , un indolent si un afemeiat !! Mai se si crede poet !

123891554750036
Alex Dard  •  11 Mai 2017, 06:07

numa' să nu faceți din *** sculptura aia, că o papă prințu pe toată

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

menuts
menuts  •  10 Mai 2017, 23:51

Noroc cu el, ca nici tu nu prea meritai sa pleci fara smecheriile lui. Sa pui mâna sa ii faci statuia

Vezi toate comentariile (44)
Comentează