FOTBAL  »  LIGA 1  »  INEDIT

"Prințul" Cristea s-a lăsat de fotbal, dar s-a apucat de citit! E fascinat de o scriitoare!

Adi se delectează citind beletristica Ioanei Nitobe Lee +1   FOTO
Adi se delectează citind beletristica Ioanei Nitobe Lee

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2017 00:00

La 33 de ani, împliniți în decembrie, "Prințul" e șomer cu acte în regulă din februarie. Atunci a decis să-și rezilieze angajamentul cu Concordia, apoi n-a mai prins nici un contract.

Ultimul meci oficial a fost acum 5 luni, când a prins 78 de minute în deplasarea de la Iași. Fără să mai simtă mirosul ierbii, Cristea a decis să simtă mirosul cărților!

El a descoperit de curând volumele Ioanei Nitobe Lee, o scriitoare română care a părăsit țara pentru un prinț japonez, de dragul căruia care s-a mutat și a trăit 3 ani în Asia. Acum e stabilită în Washington și e îndrăgostită de un american.

Cărțile Ioanei au apărut atât în română, cât și în engleză, iar americanii vor ca pe viitor să le ecranizeze. Volumul pe care Adi îl citește în prezent se numește "Coșmarul american" și a fost foarte bine primit de critici, lucrarea fiind o continuare fascinantă a poveștii vieții scriitoarei, după primul roman de dragoste scris de ea, "Ai Suru - A iubi".

"Am trecut printr-un al doilea divorț, iar astăzi recunosc, fericită, că mi-am găsit jumătatea. Am avut de parcurs un drum lung până la fericire, dar călătoria a meritat cu vârf și îndesat", spune Ioana.

Lecția sa de viață ar putea fi un exemplu bun pentru Cristea, care a divorțat de mama singurului lui copil, iar acum încearcă să-și găsească jumătatea.

266de meciuri și 40 de goluri are Adrian Cristea în Liga 1. El a jucat pentru Poli Iași, Dinamo, U Cluj, Petrolul, Steaua și Chiajna

12ani, 8 luni și 26 de zile au trecut de la debutul oficial al lui Adrian Cristea în Liga 1: 30 iulie 2004, în meciul Poli Iaşi - Rapid 1-2 

   

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (8)
forza_csms
forza_csms  •  24 Aprilie 2017, 15:49

Craitoiu, ***, Cristea n-a divortat de nimeni, fiindca n-a fost casatorit niciodata cu Denisa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  24 Aprilie 2017, 13:21

Sa inceapa cu Abecedarul, apoi Nina Cassian si Elena Farago, apoi Sandra Brown!

764680720376394
Octavian Gorgan  •  24 Aprilie 2017, 10:39

Cum sa te lasi de fotbal, cand nici nu te-ai apucat?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează