FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRII

Pro-Steaua!

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Balaj n-a văzut un penalty clar pentru CFR la Mioveni, în timp ce primul gol al Stelei la Craiova a fost marcat din ofsaid.

Arbitrii au intervenit din nou decisiv în lupta pentru titlu. Ultima etapă a fost influen­ţată în mod direct de oa­menii în ne­gru, Steaua ieşind avantajată. Go­lul de 1-0 în meciul din Bănie a fost marcat din ofsaid de Pepe Moreno, poziţie nesemnalizată de Nicolae Megheşan. În plus, roş-albaştrii au fost avantajaţi şi în mod indirect. La Mioveni, CFR a fost privată de un 11 metri evident în chiar primul mi­nut de joc, faultul lui Stanca asupra lui Ruiz nefiind transformat în penalty de “centralul” Cristi Balaj.

CFR În 2007, Steaua În 2008
Ultima rundă a confir­mat tren­dul pe care arbitrii l-au avut în eta­pe­le dispu­ta­te în acest an, şi anu­me că Steaua a primit constant aju­tor, raportul greşeli pro-greşeli con­tra fiind de 6 la 1 în favoarea echipei din Ghen­cea. Proporţia este asemănă­toa­re în ceea ce o priveşte pe CFR în pri­mele 19 runde, dispu­tate în 2007, cînd trupa lui Andone a be­neficiat de nu mai puţin de 10 erori de arbitraj.

“În momentul în care Ovidiu Petre trimite mingea spre poartă, Pepe e în poziţie afară din joc. Trebuia să indice ofsaid la Pepe”
Ion Crăciunescu fost arbitru FIFA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
 •  30 Aprilie 2008, 00:02

mai copii, stati rau cu "artimetica". n-ati observat ca 15-7 ("scorul" chefereului) e "mai bun" decat 9-3, cat ziceti voi ca are steaua ? pai atunci de unde "pro-steaua", ziaristilor ?

 •  29 Aprilie 2008, 18:56

PARDON E 8-6 PENTRU CLOOOOJ DECI CU DINAMO SI CU BUZAU AVEM DREPTUL SI SUNTEM CHIT HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 •  29 Aprilie 2008, 18:56

CFR- CEAHLAUL +3 BISTRITA- CFR +1 STEAUA- CFR -2 ( adica au pierdut 2 pcte) MIOVENI- CFR -2 STEAUA- CFR +2 STEAUA- URZICENI +2( au fost greseli care se compenseaza) CRAIOVA- STEAUA +2 STEAUA- CEAHLAUL 0 ( greseli care se compenseaza) faceti si voi calculul si vedeti cine a "castigat" mai multe puncte.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează