FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL-PANDURII, AZI, 19:00, ÎN DIRECT DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Probă de foc » Liderul rămîne ferm: ”Nu ne sperie meciul de la Ploieşti”

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 septembrie 2012 14:50

Neînvins după primele 7 etape şi cu doar două puncte pierdute, în urma remizei albe de la Vaslui, liderul Pandurii are diseară o confruntare delicată pe terenul Petrolului. Nu se teme însă deloc de duelul din arena ”lupilor”, în direct pe ”DigiSport 1” şi liveTEXT GSP.RO.

”Sîntem pregătiţi pentru reluarea campionatului, cele două săptămîni de pauză ne-au dat prilejul să ne mai punem la punct şi cu pregătirea fizică. În plus, avem şi motive de bucurie după evoluţia jucătorilor noştri la echipele naţionale: Răduţ a marcat două goluri la tineret, Maxim a dat şi el gol la seniori. Şi Lazar a jucat bine, păcat de Voiculeţ că nu a fost folosit. Avem tot lotul la dispoziţie, sperăm să fim la potenţial maxim, a zis ”secundul” Marian Dinu.

Tot el a continuat: ”Jucăm contra uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Petrolul are jucători buni, cu experienţă. Formează o trupă echilibrată pe toate compartimentele. Ne aşteaptă un meci greu. O să fie un joc foarte bun, ambele formaţii vor juca fotbal. Şi noi, şi Petrolul avem jucători de la mijloc în sus periculoşi, buni. Anticipez că va fi un joc în care se va marca, nu ştiu cîte goluri”.

Nici ambianţa fierbinte creată de fanii ploieşteni nu e o problemă: ”Nu o să ne speriem de atmosfera de acolo, probabil stadionul va fi plin, iar cei 15.000 de suporteri vor crea o atmosferă foarte frumoasă. Pe noi nu ne va speria asta, ci dimpotrivă, ne va mobiliza”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
assf
assf  •  16 Septembrie 2012, 16:07

nu stiu zau daca pandurii pot bate acolo ..publicul pune presiunea prea mare pe adversar .. dupa parerea mea 60% din victoriile petrolului de acasa se datoreaza suporterilor .pt. ca timoreaza adversarul.

mbogdan80
mbogdan80  •  16 Septembrie 2012, 15:39

daca pandurii vor juca ca in ultimul meci de deplasare cu csm iasu atunci nu au nici o sansa..vor pierde cu 2-0

stefan127
stefan127  •  16 Septembrie 2012, 15:27

foarte bine,sa castige echipa mai buna !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează