FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ

Probleme, Claudiu? ”Studenţii” lui Niculescu n-au marcat nici în al 4-lea ”amical”

”Studenții” clujeni au dezamăgit din nou în Austria (foto: ucluj.ro)
”Studenții” clujeni au dezamăgit din nou în Austria (foto: ucluj.ro)

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 iulie 2012 12:32

Claudiu Niculescu mai are mult, mult de muncă. Aşa rezultă din prestaţiile şi rezultatele Universităţii Cluj din cantonamentul efectuat în Austria. Patru partide au disputat acolo ”studenţii” ardeleni. Bilanţul este dezastruos: două eşecuri şi două remize, ambele de 0-0. De fapt, în toate aceste meciuri ei nu au putut să înscrie nici măcar un gol!

Ultimul rezultat negativ a fost un 0-1 cu Grodig, o divizionară secundă din Austria care o învinsese recent pe Dinamo cu 3-0! Unicul gol a venit în minutul 24, cînd Leon Guzman s-a descurcat prea uşor cu defensiva clujenilor.

Cu o echipă pe care o reconstruieşte din mers, Niculescu s-a bazat din minutul 1 pe Boşneag - Ciupe, Szilagyi, Erico, Nicola - B. Pătraşcu, Iancu - Firţulescu, Alex dos Santos, Paulinho - V. Dinu. Pe parcurs au mai fost utilizaţi Zotti, Matache, D. Popa, Drăghici, Alex Braz, Cucui, Gafiţa, A. Popa II, V. Gheorghe.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
oxichinolin
oxichinolin  •  09 Iulie 2012, 15:58
Postat de dodo_1919 pe 08 Iulie 2012, 12:49

Cand ma gandesc in cate meciuri va trebui sa stam capra sezonul asta si cu lotul actual nu stiu zau daca facem baremul . Ca sa nu retrogradam cred ca nu se pune problema ...

Vezi ti de cfr ul tau si nu ti face griji pentru 'U'.

silvercloud
silvercloud  •  08 Iulie 2012, 19:11

Foarte, foarte slabe evolutii ale lui "U"...

csabakiller.wordpress.com
csabakiller.wordpress.com  •  08 Iulie 2012, 15:35

am tot spus, nici 10 puncte nu face g"u"noaiele sezonul urmator :)))))))))))))))))))) o sa le dam 7 goluri in meciu direct :))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează