FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Probleme cu antrenorul: oltenii risca neprogramarea!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2007 00:00

Mircea Radulescu ii ameninta pe olteni: "fara un antrenor cu licenta PRO, riscati neprogramarea!". stiinta este singura echipa din Liga I care nu are in staff-ul tehnic un antrenor cu licenta PRO. Situatia e una grava, intrucit toate cluburile au fost instiintate ca acest lucru nu se mai accepta incepind cu sezonul 2007/2008.

"Craiova nu a prezentat pina la aceasta ora un contract al unui antrenor cu licenta PRO. Mai poate sa o faca pina in ziua inceperii campionatului. Daca nu o face, va intra in conflict cu FRF si va risca sanctiuni destul de drastice", a spus Mircea Radulescu, directorul scolii Federale de antrenori. "Varianta ca Florin Cioroianu sa poata antrena cu derogare de la FRF nu mai este o solutie de actualitate", a continuat "Riciu".

In cazul in care nu va rezolva situatia pina vineri, Universitatea va incasa o amenda usturatoare, urmind ca ulterior sa riste sa nu fie programata in campionat. "Riciu" a precizat ca Florin Cioroianu poate sa conduca echipa, dar este obligatoriu ca linga el, pe banca, sa fie unul dintre cei 68 de posesori ai licentei PRO din Romania.

"Cioroianu participa la cursurile PRO si pina la urma va obtine licenta. Nu cred ca va fi o problema si el sa nu poata sa antreneze"
Silvian Cristescu, vicepresedinte U Craiova

"Cioroianu nu e inscris la cursuri. A venit doar la citeva consfatuiri ale antrenorilor de la Liga I si a II-a. Chiar daca ar fi inscris, nu s-ar putea face o exceptie"

Mircea Radulescu, directorul scolii Federale de Antrenori

Varianta Cirtu
Florin Cioroianu nu este singurul tehnician din Liga I care nu are licenta PRO. Constantin Gache, de la Farul, se afla si el in aceeasi situatie, dar "marinarii" si-au rezolvat problema dupa ce l-au cooptat in staff-ul lor pe Ion Marin. Acesta figureaza ca "principal", dar in realitate este director tehnic. Daca vrea sa-l pastreze pe Cioroianu, Mititelu trebuie sa urmeze exemplul Farului, vorbindu-se ca exista deja o varianta. "Este posibil sa-l cooptam in staff chiar pe Sorin Cirtu", a spus directorul sportiv al craiovenilor, Ilie Balaci.

Lutu pe lista comuna
stiinta i-a desemnat pe cei 12 jucatori care in sezonul 2007/2008 vor evolua numai la prima echipa. Acestia sint: Bornescu, Ciuca, Stoica, Mitchell, Dananae, Gargalie, Prepelita, Rose, Baird, Tanasa, Wobay si Fl. Costea. Restul lotului poate juca si la "satelit". Astfel, intre cei care ar putea face furori cu FC Primavara in campionatul judetean se numara Lutu, Dina, Dilevski, Saceanu si Velcovici. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează