FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

EXCLUSIV Probleme cu banii înaintea noului sezon » Jucătorii nu și-au primit de 3 luni salariile

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 19:15 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 20:27

FC Voluntari are mari probleme cu banii înaintea startului de sezon. Fotbaliștii sunt neplătiți de trei luni.

FC Voluntari a suferit transformări importante la nivel de lot în această vară. A pierdut mai mulți oameni de bază, portarul Mihai Popa, atacantul Vitalie Damașcan sau închizătorul Ulrich Meleke. Nici antrenorul nu a rămas în funcție, în locul lui Liviu Ciobotariu fiind numit Ilie Poenaru.

Cine e „Buze”, omul invocat de Mihai Stoica pentru a-i speria pe ultrașii Stelei » Personaj controversat din „lumea ascunsă” a Bucureștiului: „100 de kg de forță brută, de la bătăi, la recuperări silite”
FCSB în Ghencea
Cine e „Buze”, omul invocat de Mihai Stoica pentru a-i speria pe ultrașii Stelei » Personaj controversat din „lumea ascunsă” a Bucureștiului: „100 de kg de forță brută, de la bătăi, la recuperări silite”

Probleme cu banii la FC Voluntari 

Lipsa de omogenitate nu e singura problemă la gruparea ilfoveană. Prins în scandalul provocat de „azilele groazei”, primarul Florentin Pandele pare că a uitat și de echipa de fotbal. 

Din informațiile Gazetei, fotbaliștii de la FC Voluntari nu au mai primit salariile de trei luni. Situația e și mai delicată în cazul celorlalți angajați, restanțe de până la cinci luni.

  • În urma unor descinderi efectuate în data de 4 iulie, vârstnicii internați în trei azile din Voluntari și Afumați au fost găsiți în condiții inumane, bătuți fără medicamente și obligați să muncească fără să fie hrăniți, potrivit Libertatea.
  • Astăzi, Gabriela Firea, soția lui Florentin Pandele, și-a înaintat demisia din funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

FC Voluntari - FC Botoșani, în prima rundă a sezonului

FC Voluntari începe sezonul luni, de la ora 18:30, acasă, împotriva lui FC Botoșani. Ilfovenii au pregătit noul sezon cu un cantonament în Polonia și cu trei partide amicale: 

  • FC Voluntari 1-0 Katowice
  • FC Voluntari 0-0  Ruch Chorzów
  • FC Voluntari 3-0  Hapoel Beer Sheva

Bursa transferurilor la FC Voluntari: 

  • Antrenor: Ilie Poenaru (nou)
  • Veniri: Angelo Cocian (Unirea Dej), Radu Boboc (liber), Ljuban Crepulja (liber), Andrei Dima (Rapid U17), Eduard Lambrinoc (FC Brașov)
  • Reveniri: Octavian Vâlceanu (Petrolul), Radu Zamfir (Gloria Buzău), Alexandru Ilie (Afumați), Valentin Neacșu (Gloria Bistrița)
  • Plecări: Mihai Popa (Torino), Helder Tavares (Tondela), Cristian Costin (liber), Vitalie Damașcan (Sepsi), Alexandru Vlad (liber), Ulrich Meleke (Al Bataeh), Victor Rîmniceanu (liber)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCU Craiova, echipament retro pentru sezonul 2023/2024 » Un detaliu provocator: Mititelu n-a schimbat sigla!

Gigi Becali anunță o schimbare majoră pentru câștigarea titlului: „Gata! Nu mai fac greșeala asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Andreko17
Andreko17  •  15 Iulie 2023, 09:37

Mereu se spune de Voluntari ca nu plătesc salariile dar n-am văzut un jucător sa zică asta public.

fibra
fibra  •  15 Iulie 2023, 08:08

Si se vrea fotbal fara respectarea regulamentelor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  15 Iulie 2023, 07:57

Se închide robinetul ,ce este construit pe minciuna ,combinații etc. Ce soarta sa aibă ,mai devreme sau mai târziu aceste castele de nisip le ia valul ,acum mergeți după Astra ,alt patron de acolo care sa crzut invincibil ,urmează Pandele speram și cercetat de DNA !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează