FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Probleme de efectiv pentru Ionuţ Badea înaintea meciului cu Dinamo

Articol de - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 16:24

Antrenorul galben-negrilor are dificultăţi în alcătuirea primului "11" pentru partida cu Dinamo de luni, mai ales în ceea ce priveşte mijlocaşii centrali.

Alex Mateiu este suspect de contractură, Bruno Madeira are o contuzie puternică pe genunchi, iar Nasser Menassel este nerefăcut după o accidentare la genunchi suferită în meciul cu CS Turnu-Severin.

De asemenea, Nuno Viveiros a facut astăzi primul antrenament în această săptămână, însă nu este refacut sută la sută. Portughezul joacă şi el de la inceputul acestui campionat într-o poziţie centrală în sistemul lui Badea, în spatele celor două vârfuri.

"Ne confruntăm cu probleme medicale serioase care afectează zona noastră centrală. Pregatim însă jocul la victorie, aşa cum facem în fiecare etapă, iar concentrarea va fi maximă. Sperăm să putem marca, din nou, repede, dar s-a demonstrat că nu întotdeauna cine marchează primul câştigă."
Referitor la trupa lui Bonetti, antrenorul braşovenilor a declarat: "Întâlnim o echipă importantă a campionatului, cu un nou modul de joc, cu un sistem schimbat faţă de sezonul trecut, dar şi cu câţiva jucători noi.
Ţucudean se află într-o formă bună, a crescut. Este un jucător structural, de forţă, un punct de sprijin pe faza ofensiva, dar asta nu inseamnă ca nu poate fi blocat. Nu cred că Alvarez va juca impotriva noastră.
E un jucător bun, la fel ca şi Del Nero, pe care am înţeles că vor să îl aducă, însă cred că oamenii de acolo vor da incrdere jucătorilor care au muncit până acum. Dar asta e problema lor."

A venit Lazăr, urmează De Zerbi

După ce a declarat că ar mai avea nevoie de un fundaş central şi de un atacant, se pare Badea a gasit soluţiile pentru aceste două posturi. După transferul lui Florin Lazăr de la Gaz Metan Mediaş, în această săptămână se speră şi la înregimentarea lui Roberto de Zerbi, fostul jucător al lui CFR Cluj.

"Aveam nevoie de un fundaş central antrenat care sa poată intra de la început în echipă. Încercam de două luni sa acoperim acest post însă nu reuşisem. A fost o surpriză şi pentru mine ca l-am putut lua pe Florin Lazăr liber, destul de uşor.
El a făcut meciuri bune şi multe la Mediaş si este un real câştig pentru noi. Este deja legitimat, însă rămâne de văzut daca va intra cu Dinamo. Săptămâna asta sper sa rezolvăm şi celălalt transfer."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
nnardy
nnardy  •  02 August 2012, 16:53

STRATEGIA CELOR DE LA BRASOV ESTE MULT MAI SANATOASA IN ACEST SEZON FATA DE CELE DIN TRECUT.

nnardy
nnardy  •  02 August 2012, 16:49

TRANSFERUL LUI FLORIN LAZAR A PICAT LA FIX PENTRU FC BRASOV. CEI DE LA MEDIAS AU PIERDUT UN JUCATOR BUN FOARTE USOR. MULT SUCCES LA FC BRASOV. DE ZERBI ESTE UN JUCATOR BUN DAR TOTUSI SALARIUL LUI ESTE FOARTE MARE. AR FI BINE SA VINA DAR PE SALARIUL LUI VIVEIROS PTR CA SUNT DE VALORI APROPIATE. SUCCES FC BRASOV.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează