FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme de sănătate pentru ultimul transfer al Stelei: "Nici nu poate să se antreneze, are dureri mari de spate"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 aprilie 2013 20:34

Nicuşor Stanciu nu se simte bine după ce a semnat cu Steaua pentru un contract începînd de la sfîrşitul sezonului.

Mijlocaşul ofensiv are dureri mari de spate, chiar Viorel Hizo dezvăluind problemele de sănătate ale lui Stanciu: "Are o lombosciatică acută, foarte dureroasă, şi în meciul cu Viitorul din etapa trecută a avut dureri foarte mari de spate. După meciul cu Viitorul nu a mai putut să facă niciun antrenament.

Nu am putut să-l recuperăm şi să îl putem folosi. Drumul a fost foarte greu de la Vaslui la Turnu Severin şi era imposibil să-l recuperăm pe Stanciu", a spus Hizo la Fanatik Show.

Nicuşor Stanciu nu a fost în lotul Vasluiului la înfrîngerea cu CS Severin, scor 0-2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alegzander19
alegzander19  •  10 Aprilie 2013, 11:42

Da .. clar .. S-a vazut in meciul cu Viitorul cum si-a salvat/revitalizat echipa .. cat a alergat pe ambele parti, si actiunile in viteza. Daca atunci il durera spatele insemana ca este si mai bun cand nu are probleme?

randoom
randoom  •  10 Aprilie 2013, 00:53

MAI PE ROMANESTE,DACA AI AVUT TUPEUL SA SEMNEZI CU STEAUA,STAI PE BANCA DE REZERVE PANA LA FINAL.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează