FOTBAL  »  Superliga  »  DATORII

Probleme fără sfîrșit în Liga 1 » După Astra, și Pandurii e îngrijorată: "Avem datorii istorice"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2015 09:34

Narcis Răducan, președintele Pandurilor Tîrgu Jiu, a vorbit despre problemele cu care se confruntă echipa sa, mai ales că FRF o amenință cu depunctarea.

"La Pandurii nu există acest risc, al depunctării. Problemele sînt din trecut, dar ușor, ușor le-am eșalonat și nu există absolut nici un risc ca Pandurii să fie depunctată. Sînt datorii istorice de cîteva sute de mii de euro, dar eu cred că ușor, ușor pot fi acoperite", a spus Răducan pentru Dolcesport.

...despre depunctările primite de Petrolul și CFR Cluj: "Dacă un club este penalizat, să rămînă penalizat. Cluburile care au fost penalizate în ultimul timp, din cîte am văzut, cu un avocat bun poți să-ți iei punctele înapoi și rămîi cu aceeași jucători, la fel de valoroși, și rămîi și cu același obiectiv".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
travka
travka  •  20 Octombrie 2015, 15:38

in contextul declaratiei lui Raducan, istoric inseamna la trecut, nu mari

10206088110775210
Enver Hoxha  •  20 Octombrie 2015, 11:10

Aţi *** destul de la ţâţa statului. Să vină falimentul şi PROCURORII!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează