FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TÂRGU MUREȘ

Probleme în atac pentru Reghecampf » Pe cine a ales în ofensivă și cum va arăta echipa cu ASA

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 09:44

Steaua și ASA Târgu Mureș vor juca în această seară în etapa a 5-a din play-off într-un meci în care Reghecampf nu se poate baza pe mai mulți fotbaliști.

Campioana României nu-i va putea folosi în această seară pe Chipciu (suspendat), Momcilovici, Filip, Marica (accidentați).

În locul lui Marica în primul 11 ar putea apărea Bawab, iar rezerva acestuia va fi Tade. Reghecampf va folosi și de această dată doi închizători: Bourceanu și Pintilii.

Cum ar putea arăta cele două echipe diseară:

Steaua: Fl. Niță - G. Enache, Varela, Tamaș, Toșca - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun - Bawab
Rezerve: V. Cojocaru, Râpă, Papp, Muniru, Kharja, Vl. Mihalcea, Tade

ASA: Stăncioiu - G. Matei, Ivan Gonzalez, M. Constantin, Brandan - G. Mureșan, Gorobsov - L. Buș, Cl. Voiculeț, Dedov - Țucudean
Rezerve: Viciu, Ciolacu, Candrea, Ramiro Costa, I. Balaur, Muth, German
Absenți: Ad. Mutu, Balici, Velayos, Borza (accidentați), Manga, N'Doye (indisponibili), Jazvici (suspendat), Pârvulescu (fără drept de joc)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
836498389761767
Sorinel David  •  03 Aprilie 2016, 19:40

Daca arbitrii vor cantari fara emotii si corect toate fazele interesante ale acestui meci,ASA v-a iesi in avantaj fiindca nu este stresata de obligatia sa invinga cu orice pret.Cunoscand psihologia spectatorului Bucurestean,m-a rog la dumnezeu s-a nu dea cu scaunele in teren in cazul unui esec al FCSB-ului.Sa se gandeasca si la bugetul lui GIGI-si asa e greu sa scoata profit cu 7-8 mii de suporteri pe primul inel,paguba dupa acest meci fiind enorma la buzunarul ex-PUSCARIASULUI.

836498389761767
Sorinel David  •  03 Aprilie 2016, 19:25

Pe ASA nu o intereseaza cine v-a fi campioana,vicecampioana acestui an,ea vrea sa-si castige cat mai multi suporteri din Tinutul Secuiesc,s-a readuca increderea suporterilor in ea,cu un stadion muresean plin si banii vor fi mai multi.V-a lupta pana la capat pentru onoarea muresenilor in acest meci deosebit de dificil.Cred ca un egal ne v-a aduce o incredere si mai mare in echipa noastra ASA.Pana in prezent,suntem printre putinii care nu am pacalit fotbalul.Cu FCSB-ul sunt permanent meciuri palpitante-fiindca nici FCSB-ul nu pacaleste fotbalul.

836498389761767
Sorinel David  •  03 Aprilie 2016, 19:06

V-a fi meciul anului pentru ASA-singurii cu un apetit sexual deosebit si bulanos impotriva *** in ultimii 2-3 ani.Comisiile internationale de antidoping comandate si platite de unul din sponsorii ASA-sunt deja pe NA.Sigur de la FCSB-vor lipsi multi dopati.Mai vedem la sfarsitul meciului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează