FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ACS POLI, SÂMBĂTĂ 25 NOIEMBRIE, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Probleme înainte de Viitorul - ACS Poli » Un titular a venit cu bagajul făcut la antrenamentul de azi. Reacția antrenorului: "Gândisem meciul cu el titular"

Abraw, în dreapta // FOTO: pressalert.ro
Abraw, în dreapta // FOTO: pressalert.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 17:43

Viitorul și ACS Poli se vor duela sâmbătă, de la ora 18:00, iar înainte de meci, echipa lui Ionuț Popa are probleme.

Togolezul Camaldine Abraw, 27 de ani, vrea să plece de la echipă și a venit cu bagajele făcute la antrenamentul de azi. Atacantul cu un gol în 4 meciuri din Liga 1 este supărat din cauza unor restanțe financiare și îi amenința pe timișoreni cu plecarea.

"Acum am auzit și eu. Cei din conducere l-au chemat să-i plătească chiria. Nu știu care sunt pretențiile lui. Nu am discutat nici cu impresarul său. N-am avut ocazia să vorbesc cu el. Am stabilit să nu mai vorbim de acest lucru. Cei care discută asta cu mine înseamnă că nu sunt paroliști. Gândisem meciul cu Abraw titular. Drăghici nu are ritm", a declarat Ionuț Popa.

Până la urmă, Abraw a efectuat antrenamentul de azi și ar putea juca sâmbătă contra Viitorului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
915130541905898
Gabi Simon  •  24 Noiembrie 2017, 11:44

Pentru Domnul Popa De ce mai stati la Timisoara? Dv sunteti un antrenor deosebit si va chinuiti va spun eu degeaba acolo fara sprijin din partea nimanui,nu isi are rostul sa mai stati acolo un oras ca Timisoara nu e posibil sa ai 2 echipe in liga 2a si una care se chinuie in prima liga cu salarii neplatite la toata lumea. Nu inteleg cum de in Timisoara considerat occidentul din Romania sa nu gaseasca un finantator care sa tina o echipa de fotbal pentru performante majore,sincer nu am inteles niciodata acest lucru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează