FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Primele probleme pentru Ivaylo Petev la Craiova. An încheiat pentru un jucător important!

Craiova / FOTO: Facebook@ Universitatea Craiova
Craiova / FOTO: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 13:09 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 14:16

Antrenorul bulgar Ivaylo Petev debutează duminică pe banca Universității Craiova, contra lui Dinamo, însă deja are probleme de personal. Compartimentul afectat, apărarea, în zona fundașilor centrali.

Juraj Badelj, apărătorul central al Universității Craiova, a suferit o ruptură musculară și va sta în jurul a 6 săptămâni pe tușă. Cum Gjoko Zajkov abia a început recuperarea, oltenii au rămas astfel în doar 2 „centrali” cu experiență: Vladimir Screciu și Raul Silva.

Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!
CS UNIVERSITATEA
Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!

Croatul Juraj Badelj, titular etapa trecută, la 1-1 în derby-ul cu FCU Craiova, a suferit o ruptură musculară și va absenta nu doar împotriva „câinilor”. Din informațiile Gazetei Sporturilor, el urmează să ia o pauză de circa 6 săptămâni!

Ivaylo Petev rămâne cu doi fundași centrali experimentați

Ceea ce înseamnă că, dacă recuperarea decurge normal, el ar putea reveni cel mai devreme pe 20 decembrie, la meciul Universității cu UTA, de la Arad. În absența lui, Petev va trebui să se descurce cu doar doi apărători centrali cu experiență.

Este vorba despre Vladimir Screciu, deja reprofilat din „închizător”, și de brazilianul Raul Silva, destul de nesigur și de static în ultimul timp, motiv pentru care îi și fusese preferat Badelj în primul unsprezece.

Postul ar mai putea fi acoperit cu Basilio Ndong, fundaș lateral de meserie, sau cu Jean Baptiste Mendy, un jucător de 20 de ani fără expriență la nivelul Superligii.

Care este situația lui Gjoko Zajkov și a lui Andrei Ivan

Djoko Zajkov, titular incontestabil în debutul sezonului, abia a început recuperarea la clinica din Craiova a lui Alin Burileanu. Zajkov, 28 de ani, s-a accidentat la o acțiune a echipei naționale a Macedoniei de Nord, în septembrie.

Suferise o leziune la nivelul vertebrelor din zona gâtului și a fost operat. Iar întoarcerea lui pe teren, în 2023, este incertă. Cu Dinamo va lipsi inclusiv Ștefan Baiaram, nerefăcut complet de pe urma unor probleme musculare. În schimb, Andei Ivan, care acuzase probleme la inghinali cu FCU Craiova, este la dispoziția lui Petev.

Citiți și alte știri din fotbalul intern:

A antrenat la Universitatea Craiova și i-a transmis un mesaj lui Mihai Rotaru în legătură cu Ivaylo Petev: „Știu câteva lucruri despre el. Ştiu și de bine, şi de mai puţin bune”

Strigătul de disperare al lui Mihai Pintilii în studioul GSP: „Mă pun să fac niște lucruri care nu au nicio logică!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează