FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Probleme la comisii pentru ACS Poli » ”Nu mi-au dat acum nici un ban"

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2016 17:41

Timișorenii au început să apară pe lista de judecată a comisiilor federale. Alex Popovici și Alexandru Lazăr și-au cerut oficial drepturile financiare de la ACS Poli.  

Memoriile celor doi jucători au primit termen pentru 24 februarie la CNSL (Camera Națională de Soluționare a Litigiilor) din cadrul FRF. Popovici (27 ani) a fost retrogradat la echipa a doua și solicită plata a trei salarii.

Lazăr (25 ani) s-a despărțit de club de comun acord, dar nu a văzut nici un ban promis în urma înțelegerii din ianuarie. Mai mult, nimeni de la ACS Poli nu a văzut prima de promovare din vară.  

”Nu mi-au dat acum niciun ban, eu am acceptat să plec pentru că nu-mi place să stau și să cer bani pe care nu-i merit”, a spus Alex Lazăr.

Despre mijlocașul bucureștean se spunea că are cel mai mare salariu. Lucru negat de acesta: ”În vară am acceptat o micșorare, la 4.500 euro. Singurul meu avantaj pentru care lăsasem Viitorul în Liga I pentru Liga a II-a era că la promovare salariul meu trebuia să se dubleze”, a mai spus Lazăr.

Acesta încasa inițial 6.000 de euro la Timișoara. În cazul său s-a ajuns la restanțe de patru luni. Jucătorul revenit după o accidentare gravă se pregătește deocamdată cu ACS Berceni, echipă din B.  

Managerul sportiv al lui ACS Poli, Daniel Stanciu, a explicat că la sosirea banilor din drepturile TV întîietate au avut jucătorii rămași în vederile lui Florin Marin.

”Cu ceilalți am încercat să ajungem la o înțelgere. Vom mai discuta... Nu există pericolul depunctării, mai sunt o grămadă de termene ca să se ajungă acolo”, a adăugat Stanciu.

Clubul mai așteaptă ultima tranșă din banii TV în martie. Cu echipa a doua se mai pregătesc Kirschstein, Curtean, Poparadu și Boldea, jucători care de asemenea își pot cere la comisii drepturile financiare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close