FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE CONTRACT

Probleme la o echipă din Liga 1! A reziliat contractul unui jucător: "A sosit timpul să nu mai gândim cu inima"

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 17:35

Clubul de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a reziliat contractul cu jucătorul lituanian Marius Papsys şi ia în calcul şi alte schimbări, inclusiv la nivelul staff-ului tehnic, a anunţat patronul echipei, Dioszegi Laszlo.

"Am încheiat conturile cu jucătorul lituanian Marius Papsys. A sosit timpul să nu mai gândim cu inima, ci numai cu creierul. Cine nu dă totul pe teren nu are ce căuta la noi. Mai sunt cinci etape şi urmează alte plecări şi nu numai dintre jucători. Nici staff-ul tehnic nu s-a ridicat la înălţime, deci se pot întâmpla şi acolo modificări.

Normal că deja am început să căutam jucători pentru retur şi sperăm ca în ianuarie să putem să aducem jucători de valoare, care să ne ajute pentru a îndeplini obiectivul – evitarea retrogradării”, a scris patronul lui Sepsi pe pagina sa de Facebook.

Plecarea lui Papsys este a patra, după cele ale lui Linas Pilibaitis, Cristi Oros şi cea a antrenorului Valentin Suciu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează