FOTBAL  »  LIGA 1  »  OTELUL

Probleme la Oţelul » Marius Stan se ia de Adamescu: "Jucători neplătiţi din decembrie şi Grigoraş n-are contract"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 19:40

Venirea lui Dan Adamescu în acţionariatul Oţelului n-a rezolvat problemele financiare, aşa cum sperau gălăţenii. Primarul Marius Stan a atras atenţia printr-un comunicat asupra problemelor actuale de la club, printre care neplata jucătorilor de aproape 3 luni şi neclaritatea în ceea ce priveşte contractul lui Petre Grigoraş.

Iată fragmente din comunicatul lui Marius Stan:

"Ştim cu toţii că am făcut eforturi mari pentru a aduce un investitor serios la Club. Ne-am orientat, anul trecut, asupra Domnului Adamescu, despre care ştiam că este la cârma unor afaceri serioase, o garanţie de continuitate pentru fotbalul gălăţean.

Între timp au apărut probleme serioase la FC Oţelul. Jucătorii echipei, cei de la care orice suporter gălăţean aşteaptă un nou trofeu – Cupa României –, sunt neplătiţi din luna decembrie a anului trecut şi, la fel de grav, antrenorul Petre Grigoraş, poate cel mai apreciat tehnician din istoria Clubului, n-a semnat încă un contract cu FC Oţelul Galaţi. De ce?

Mă întreb dacă nu cumva achiziţia acestui Club a fost văzută ca o cale de a deţine controlul asupra unor resurse financiare câştigate acolo jos, pe terenul de joc. Mă întreb dacă nu cumva se doreşte sacrificarea unor rezultate sportive doar pentru realizarea unor scheme financiare care nu au nicio legătură cu sportul ori cu sufletul suporterilor.

Doresc să anunţ, în final, că sunt mâhnit să constat înrăutăţirea situaţiei de la FC Oţelul, să-i propun oraşului o analiză serioasă privind continuarea sprijinului către Club şi să mă delimitez categoric de ceea ce cred că poate fi o subjugare a intereselor sportive celor financiare. Aş fi fericit să mă înşel.

Oţelul are un patron care trebuie să le explice gălăţenilor următoarele: care îi sunt intenţiile, ce a făcut cu resursele preluate de la fostul acţionar şi cum asigură derularea activităţii şi finanţarea pe mai departe".

Citeşte AICI comunicatul complet

 

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (4)
agent0013
agent0013  •  21 Februarie 2013, 10:49

In asemenea situatii primul care ar trebui sa ia atitudine este patronul ! Daca Domnia Sa tace, atunci e grav ! Deocamdata, ceea ce se aude de la Domnia Sa este ... TACEREA !!!

blue_sky
blue_sky  •  21 Februarie 2013, 09:49

Adamescu e patronul firmei de asigurari Astra si ar trebui sa-i intrebati pe asiguratii de acolo cat de nemultumiti sunt de serviciile firmei.Era normal sa se intample si la fotbal acelasi lucru, din moment ce Astra isi bate joc de asiguratii ei.Astia sunt marii patroni din Romania, si-au cladit averile pe naivitatea oamenilor.

theopalas
theopalas  •  20 Februarie 2013, 23:48

Cum apare un scandal, imediat faceti articol.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează