FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme la Steaua » Care este mărul discordiei de această dată :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 12 octombrie 2012 12:22

Reghecampf a impus o disciplină de fier în Ghencea, lucru demonstrat şi prin ceea ce s-a întîmplat înaintea ultimului meci al Stelei, derby-ul cu CFR. Steaua se afla în cantonament la un hotel de lîngă Casa Poporului, iar jucătorii au coborît în hol pentru a pleca spre stadion.

Reghecampf a fost deranjat de modul în care Rusescu purta o geantă peste echipamentul albastru."Era o geantă Luois Vuitton mică, nu dădea deloc bine la ce echipament aveam. I-am zis ««Raul, vezi că ţi-am mai spus de vreo 3 ori pînă acum, chiar nu e cazul să porţi geanta aia peste acest echipament, se vede foarte urît»». El mi-a replicat că nu e obişnuit să facă lucrurile sub presiune şi că să-l las în pace că geanta arată bine", a dezvăluit Reghe la Fanatik Show.

"Dacă am văzut că nu renunţă la ea, i-am zis aşa ««Fii atent aici, la mine, dacă diseară dai gol sau pasă de gol, îţi fac eu cadou o geantă ca lumea. A dat gol, iar la finalul meciului cînd ne-am strîns la mijlocul terenului, Raul mi-a şoptit ««Mister, să nu uiţi de geantă, o aştept săptămîna viitoare»»", a mai spus Reghecampf la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
adrians0923
adrians0923  •  13 Octombrie 2012, 17:53

Se vede de la o posta ca avem un articol amuzant,menit a mai descreteasca fruntile si sa ne arate atmosfea destinsa din sinul echipei.Cam mult incrincenare in posturile unora.

efor
efor  •  13 Octombrie 2012, 09:59
Postat de il_unico_capitano_totti pe 12 Octombrie 2012, 13:53

si eu am salariul platit la zi stai linistit :)) cat despre rusescu, tot o pitipoanca ramane, daca peste echipamentul oficial el poarta gentuta vuitton :)) auzi, barbat cu geanta :))

si eu sunt un mare fan al lui totti,ca si tine banuiesc,de ce tio-ai alege altfel acest nickname?,l-am vazut in nenumarate fotografii cu geanta de asta care,in opinia ta experta, te face mai putin barbat.asa ca...iulian apostol!

efor
efor  •  13 Octombrie 2012, 09:55
Postat de il_unico_capitano_totti pe 12 Octombrie 2012, 13:53

si eu am salariul platit la zi stai linistit :)) cat despre rusescu, tot o pitipoanca ramane, daca peste echipamentul oficial el poarta gentuta vuitton :)) auzi, barbat cu geanta :))

da ba, mai bine sa isi tina portofelul,telefonul,cheile, actele si ce mai poarta omul la el cand pleaca de acasa in buzunaru' de la pantaloni sau geaca,asa cum fac 'barbatii' adevarati ca tine.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează