FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VOLUNTARI 1-1

Probleme mari cu gazonul de pe stadionul campioanei României! "Mi s-a luat vopseaua pe ghete"

Captură Digisport
Captură Digisport

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 23:14

Laurențiu Marinescu, marcatorul golului Voluntariului din meciul cu Astra, scor 1-1, a criticat în termeni duri gazonul de pe stadionul campioanei României.

"Starea gazonului a fost foarte rea, s-a văzut și în meciul de azi. La gol am prins mingea foarte bine și s-a dus unde am vrut. La Ploiești terenul era prost, dar aici cred că e cel mai rău teren din țară.

Gazonul e vopsit, mi s-a luat culoarea și pe ghete. Astra are jucători foarte buni, foarte experimentați și cred că de acum în colo echipa va arăta altă față", a declarat Laurențiu Marinescu la Digisport.

"Gazonul se va reface de mâine. Cei care se ocupă de el trebuia să-l refacă de la meciul cu Copenhaga, nu de mâine! Au udat gazonul pe căldură, ceva ce nu e normal. Lung are o problemă la genunchi și am zis să nu-l forțăm, să-l menajăm pentru națională" Cristian Petre

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  29 August 2016, 08:57

Care gazon? Numai pamant si ceva firicele de iarba pe ici pe colo. Care campioana? Alibec nu a avut nici fanion sa-i dea lui Maftei la inceputul meciului. S-a ajuns in campionat la niste meschinarii,care anunta viitoarele falimente.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  29 August 2016, 06:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează