FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASA TG. MUREȘ, LUNI, 18:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Probleme mari înainte pentru ASA înainte de meciul cu Viitorul » Doar 9 jucători de câmp sunt valizi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 19:46

Viitorul și ASA Tg. Mureș se vor duela luni, de la ora 18:00, într-un meci care va decide ocupanta locului cinci.

Înaintea meciului, cei de la ASA au mari probleme de lot. Antrenorul mureșenilor a anunțat că are doar 9 jucători valizi pentru meciul cu Viitorul.

"Avem probleme mari de lot. Am lista cu jucătorii valizi în faţă şi sunt doar nouă jucători de câmp valizi şi doi portari. Ramiro Costa şi Jazvici au plecat, Mutu are o accidentare la gleznă, Velayos s-a operat de menisc, Balici este accidentat de mult timp.

În plus, Gabi Matei a luat roşu, iar Gabi Mureşan, Ţucudean şi Pârvulescu stau pentru cumul de cartonașe galbene. Marius Constantin a făcut o recidivă, N'Doye nu a venit la antrenamente toată săptămâna, iar Balaur este suspect de apendicită, a spus Ciorceri potrivit DigiSport.

Stăncioiu, Viciu - Muth, Buș, Dedov, Ivan Gonzalez, Gorobsov, Borza, Brandan, Ciolacu și Voiculeț sunt jucătorii de la ASA care sunt apți pentru meciul de luni.

Meciul Viitorul - ASA va avea loc luni, de la ora 18:00, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Aprilie 2016, 01:02

foarte bine,desfiintareaaaaaaaa

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  29 Aprilie 2016, 21:15

NU AR FI UN CAZ SINGULAR, S-A ÎNTÂMPLAT ȘI LA CASE MAI MARI, BARCELONA A PIERDUT O PARTIDA CU VAN GAAL ANTRENOR DIN ACELAȘI MOTIV, ERA MAREA ECHIPA A LUI KLUIVERT, FIGO, OVERMARS, FRAȚII DE BOER, RIVALDO, REIZIGER!

zecs93
zecs93  •  29 Aprilie 2016, 21:11

Rectificati va rog, Tucudean tocmai si-a reziliat contractu ieri cu tg mures, doar nu degeaba era plina pleiada de stiri ieri pe gsp cum ca dupa ce si-a reziliat contractu se presupune ca ar semna cu Dinamo !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează