FOTBAL  »  Superliga  »  INSOLVENŢĂ

Probleme mari la ASA » Primul jucător care şi-a anunţat plecarea: "Nu am mai trecut prin momente atât de grele"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 14:05

Pablo Brandan a anunţat că va părăsi gruparea mureşeană la finalul sezonului, dar că cel mai probabil va continua să evolueze în România.

"Am contract până în iunie, cu niște opțiuni, dar normal că nu pot să rămân la Mureș. Nu este dorința mea să plec, normal că am fost forțat să plec, asta este realitatea. Acum, pot să spun că așteptăm să se termine campionatul și să găsim echipă. Nu am mai trecut prin momente atât de grele."

N-am luat bani de foarte mult timp, dar acum suntem într-o etapă în care stăm la zero. Nu știm nimic, știm că o să intre clubul în insolvență, nu știu dacă s-a aprobat situația asta.

Vreau să rămân aici și România e prima opțiune, normal. Tot timpul am fost dorit aici, mi-a plăcut foarte mult, sunt de atâta timp. Este normal ca, dacă sunt opțiuni frumoase pentru familia mea, să ramân în România", a declarat jucătorul pentru Digi Sport.

Oficialii de la ASA Târgu Mureș au anunțat săptămâna trecută faptul că echipa a intrat în insolvență. Clubul își acordă 3 ani pentru a rezolva situația și a evita falimentul. ASA ocupă ultima poziţie în clasamentul play-out-ului şi nu va putea participa în cupele europene în sezonul următor.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
travka
travka  •  28 Martie 2016, 17:40
Postat de ray51 pe 28 Martie 2016, 15:21

La Voluntari, stimabile, la Voluntari !

VOluntari si Chiajna sunt mai bogate ca Mures-Cluj si Brasov la un loc =))) unde toate echipele de fotbal sunt in faliment

antalmihai
antalmihai  •  28 Martie 2016, 16:22

rusinos,esti un om de nimic! Forza Stiinta!

ray51
ray51  •  28 Martie 2016, 15:21

La Voluntari, stimabile, la Voluntari !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează