FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

NEWS ALERT A refuzat să joace înainte de FCSB - Hermannstadt! » Primul nume important care părăsește echipa

Plamen Iliev e primul nume important care pleacă de la Sibiu / Sursă foto: Imago
Plamen Iliev e primul nume important care pleacă de la Sibiu / Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2022 18:51 / Actualizat duminica, 28 august 2022 21:46

Agitație la nou-promovata Hermannstadt, chiar înaintea duelului din această seară cu FCSB. Problemele financiare cu care se confruntă clubul îi forțează pe jucătorii sibienilor să plece unul câte unul de la formația lui Marius Măldărășanu. Primul nume care părăsește sigur echipa: goalkeeper-ul bulgar Plamen Iliev. 

  • FCSB - Hermannstadt se joacă în această seară, de la ora 21:30, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Nou-promovata Hermannstadt este neînvinsă în primele 5 runde, dar are mari probleme cu banii.

Cu restanțe financiare considerabile neachitate, Plamen Iliev nu s-a mai prezentat la Hermannstadt și nu va fi nici pe foaie la confruntarea de azi. Acesta și-a depus actele, iar rezilierea urmează să se producă în scurt timp. Goalkeeper-ul bulgar de 30 de ani, cel care plecase de la Dinamo tot pe fondul problemelor cu banii, a fost integralist în cele 5 etape de până acum.

Locul său între buturile lui Hermannstadt va fi luat de Vlad Muțiu (27 de an), fost la U Cluj, Farul sau Dinamo.

A refuzat să joace înainte de FCSB - Hermannstadt! » Primul nume important care părăsește echipa
Plamen Iliev / Sursă foto: Facebook@ Hermannstadt

Și Baba Alhassan se pregătește să plece de la Hermannstadt: ofertat de Albacete

Pe lângă Iliev, și japonezul Mino Sota e într-o situație complicată. La fel ca majoritatea fotbaliștilor sibieni, el nu și-a mai luat salariile din mai și e decis să plece din România, spun surse autorizate GSP.ro.

Un alt nume care ar urma să-i părăsească pe sibieni este cel al lui Baba Alhassan. Din informațiile Gazetei, ghanezul a primit o ofertă de la Albacete, din La Liga 2, plecarea de la Hermannstadt fiind o chestiune de zile.

Cel mai probabil, diseară va fi ultimul meci pentru mulți dintre oamenii de bază de la Hermannstadt, inclusiv cei care au pus umărul la promovarea în prima ligă.

FCSB - Hermannstadt, echipe de start:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Boboc - Dulca, Oaidă - Rață, Olaru, Musi - B. Rusu
Rezerve: A. Vlad, Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Edjouma, Radunovic, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Nicolae Dică

Hermannstadt: Muțiu - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț - S. Mino, Biceanu - P. Petrescu, Baba Alhassan, Oroian - G. Paraschiv 
Rezerve: A. Uțiu, Bejan, Medina Etienne, Răuță, Balaure, Năstăsie, C. Popescu, Hora, Buhăcianu
Antrenor: Marius Măldărășanu

Citește și alte știri de actualitate:

MM Stoica, fermecat de transferul făcut de Becali: „Îmi plăcea foarte mult, dar nu-l credeam atât de bun! O să câștigăm bani mulți cu el”

Condiția pusă de directorul CNI la stadionul pe care joacă FCSB: „Nu poți să «omori» Arena Națională!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
alexh
alexh  •  28 August 2022, 23:40
Postat de mattia.montini pe 28 August 2022, 20:38

Nici Timisoara nu a avut apa calda si caldura, asa bine s-au gospodarit primii fruncisti ai tarii. Nu intentionez sa continui o polemica romanii buni vs romanii rai, atat de la moda in vestul si centrul tarii, insa,ca bucurestean, te asigur ca o parte importanta din decaderea micului Paris se datoreaza exodului de provinciali prost crescuti, inculti, ingalați si rudimentari, sositi din toate colturile tarii.

Ce să zic? La București era doar spuma. Doar Feti-Frumosi și Ilene Cosânzene. Și răii ăștia de provinciali au stricat atmosfera.

Mandpv64
Mandpv64  •  28 August 2022, 22:52
Postat de unbiped pe 28 August 2022, 21:49

După cum spun distinșii mei provinciali, voi, miticii, nu aveți de unde să știți ce înseamnă să trăiești într-un oraș dezvoltat atât economic, cât și cultural, voi trăiți în mizeria voastră de București, și în orgoliul vostru vă și mândriți cu asta, deși trăiți din subvenții plătite de provincie, prin taxele și impozitele colectate nemeritat în ***.

Veșnicul ardelean care dă cu mucii -n fasole...Stai bă în banca ta,nu vă fură nimeni.. Îmi sună a catalani supărați pe Madrid,vezi Doamne,Madrid nos roba..Va furați singuri,sunteți ca o capră râioasă,cu coada pe sus,n -aveti nimic special, încă s -ar putea spune că chiar va lipsesc anumite trăsături din caracter..șezi molcom..

istet10
istet10  •  28 August 2022, 22:34
Postat de marcelclujnapoca pe 28 August 2022, 20:46

Federatia sau cine face Licentierile trebuie sa intervina. Votat buget obligatoriu - GARANTAT IN BANCA in Liga 1 !

Cam asa ceva.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează