FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Probleme mari pentru CFR Cluj » Un titular e blocat în altă țară: „Am încercat să-l scoatem de acolo, dar n-am reușit”

Arlauskis este unul dintre cei mai constanți jucători din lotul CFR-ului
Arlauskis este unul dintre cei mai constanți jucători din lotul CFR-ului

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 20:56

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a declarat că are probleme în legătură cu întoarcerea în țară a lui portarului Giedrius Arlauskis (32), blocat acum în Lituania.

„Ne-am testat, toți jucătorii, tot staff-ul, toată lumea e bine. Arlauskis mai trebuie să vină, să vedem ce se întâmplă. Lituania nu e o zonă roșie, dar, dacă vine după 15 mai, s-ar putea să intre în carantină.

Noi am încercat orice formulă să-l scoatem pe Arlauskis de acolo, dar n-am găsit, poate ar trebui să trimitem o mașină după el, până în Lituania. Am căutat bilete de avion, pentru el, nu am găsit nimic. Nici prin China nu găsești, au închis și acolo”, a declarat Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Giedrius Arlauskis, în echipa sezonului din Europa League

Probleme mari pentru CFR Cluj » Un titular e blocat în altă țară: „Am încercat să-l scoatem de acolo, dar n-am reușit”


CFR Cluj a avut o prestație bună în Europa League și a fost eliminată cu greu din 16-imile Europa League de Sevilla, (1-1 la Cluj și 0-0 la Sevilla), iar Arlauskis a fost printre cei mai buni jucători ai echipei din Gruia.

După evoluțiile foarte bune avute în meciurile cu Lazio, Rennes, Celtic și Sevilla, lituanianul din poarta CFR-ului a fost ales de site-ul WhoScored.com printre cei mai buni jucători din acest sezon din Europa League. Astfel, Arla este titular în echipa sezonului, alături de jucători precum Harry Maguire, Bruno Fernandes sau Fred.

Echipa sezonului în EL: Arlauskis – Widmer, Maguire, Trauner, Saka – Zaniolo, Fred, Bruno Fernandes, Granero – Morelos, Sadiq

„Arlauskis a avut aici rezultate fantastice, el decide ce va face în viitor. Dacă vrea să plece, îi urez baftă pentru că merită, dacă vrea să rămână, noi îi facem contract aici pe încă doi sau trei ani, depinde doar de el”

Dan Petrescu

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR CLUJ. Dan Petrescu a răbufnit în direct la adresa lui Alin Minteuan: „Bă, tu mă minți pe mine?! Adică eu sunt nimeni?!”

CFR Cluj, la un pas de un transfer spectaculos » Dan Petrescu: „Am rămas șocat când m-a sunat și mi-a zis că vrea la noi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
189254898748309
Claude SH  •  11 Mai 2020, 09:44

Sigur ca da, e blocat. Portarul Craiovei a făcut 40 de ore schimbând 4 avioane din Italia, iar Arlauskis nu poate face un efort??

894113170664848
Raul Bota  •  11 Mai 2020, 08:30

Nu inteleg stirile voastre. Acum o saptamana ati scris ca portarul nu mai vrea la CFR.Acuma spunet ca e blocat in Lituanua.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează