FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSM POLI IAȘI, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Probleme medicale pentru doi titulari de la FCSB înaintea meciului cu Poli Iași

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 14:35

FCSB, locul 2 în play-off, va juca duminică împotriva celor de la CSM Poli Iași, locul 6, de la ora 20:45. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Pentru meciul de pe teren propriu, Nicoale Dică nu va putea conta pe mijlocașul Mihai Pintilii, suspendat. În plus, tehnicianul de la FCSB a dezvăluit că și mijlocașul Constantin Budescu, 29 de ani, și atacantul francez Harlem Gnohere, 30 de ani, au probleme medicale.

"Budescu are probleme la genunchi. Dar s-a antrenat cot la cot cu restul echipei. El a mai jucat cu această problemă și este OK. Gnohere are și el o problemă. În ultimele săptămână a făcut trei antrenamente cu echipa. Restul antrenamentelor le-a făcut separat pentru că are acea problemă. E ok pentru partida de mâine, dar cu această problemă va merge până la sfârşitul campionatului", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

"Sper ca absența lui Pintilii să nu conteze. El este un jucător foarte important, cu mare experiență. Sper ca cine îl va înlocui să o facă bine"Nicolae Dică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
hitman222
hitman222  •  30 Martie 2018, 19:04

Forza Iasiul, clona fcfcsb e balast in fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează