FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme pentru Andrei Cordoş! Mama sa a fost arestată pentru 30 de zile de procurorii DNA

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 22:18

Fostul fundaş al lui Dinamo, actualmente la Pandurii Tîrgu Jiu, Andrei Cordoş, a aflat ieri dimineaţă că familia sa este urmărită penal de DNA.

Azi, mama sa, soția senatorului PSD Alexandru Cordoş, Mihaela Cordoş, referent la Spitalul Judeţean Cluj, a fost arestată pentru 30 de zile de către procurorii DNA, fiind acuzată de trafic de influenţă în formă continuată.

Tatăl lui Andrei, Alexandru Cordoş, este senator în Parlamentul României, şi este urmărit pentru săvîrşirea infracţiunii de complicitate la trafic de influenţă, iar sora fotbalistului se află în aceeași situație. 

Senatorul o ajuta pe soţia sa, care le promitea ajutor diverselor persoane care voiau să obţină locuri de muncă sau să promoveze anumite examene, susţine voceatransilvariei.ro.

"Am încredere că aceste acuzaţii nu sînt adevărate, am încredere în soţia mea, în familia mea. Faptul că lucrează la Resurse Umane, sigur că este obligată să vorbească cu multă lume, dar eu cred că aceste lucruri justiţia le va dovedi că nu sînt adevărate.

În ceea ce mă priveşte, nu am nici o legătură cu aceste lucruri, este expunerea omului politic întotdeauna în această situaţie”, a declarat pentru Mediafax senatorul Alexandru Cordoş.

ACESTA ESTE COMUNICATUL DNA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
muncaladomiciliu
muncaladomiciliu  •  25 Aprilie 2015, 17:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mplttev
mplttev  •  25 Aprilie 2015, 16:41

Jocul la fileu, e foarte slab la Halep. După meciul ăsta, indiferent de rezultat, Simona va trebui să învețe acest joc. Hai Simona !

835439893191493
Velican Florian  •  24 Aprilie 2015, 16:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează