FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Probleme pentru Bornescu! » Maşina lui a fost pusă sub sechestru de poliţişti

Aşa arată un Audi Q7, maşina pe care o conduce Bornescu
Aşa arată un Audi Q7, maşina pe care o conduce Bornescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2011 17:00

Maşina lui Mircea Bornescu, un autoturism Audi Q7, a fost reţinută de poliţiştii rutieri care au descoperit, în urma unui control de rutină, că autovehiculul era dat în urmărire de autorităţile germane.

Bornescu susţine, însă, că maşina este cumpărată în leasing şi a declarat la audieri că va dovedi cu acte că este un cumpărător de bună credinţă.

"El a spus că este cumpărător de bună-credinţă, urmează să prezinte documentele de provenienţă", a declarat Claudia Burada, purtător de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru Mediafax.

Primele informaţii oferite de procurori confirmă variantă lui Bornescu, autoturismul fiind achiziţionat, într-adevăr, în leasing din Germania. În acest moment, poliţiştii verifica varianta ca firma de leasing să fi dat în urmărire Audi-ul după ce fotbalistul a întârziat cu plata ratelor.

45.000 de euro este preţul unei maşini Audi Q7!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cuccci
cuccci  •  04 Noiembrie 2011, 19:12

Ar fi mai bine daca ati scrie ceva despre situatia lui contractuala. A semnat cu Petrolul sau n-a semnat? Daca da, va putea evolua sau nu inca din tur? Informatia cu autoturismul este in totalitate irevelant din punct de vedere sportiv, in timp ce situatia contractuala nu este. Dar in fine, daca asta puteati sa aflati, despre asta trebiue sa scrieti :)

alexsss
alexsss  •  04 Noiembrie 2011, 17:20

de la camatari a avut bani de aia zice in leasing

Vezi toate comentariile (2)
Comentează