FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Probleme pentru braşoveni înainte de Dinamo: "Îşi bat joc de jucător"

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 15:49

Adrian Szabo nu poate conta în partida cu Dinamo pe trei dintre jucatorii sosiţi în această iarnă sub Tîmpa.

Daca la Ayhan şi Danquah stegarii încă aşteaptă cartea verde, în cazul lui Alexandru Vagner este vorba despre situaţia contractuală a jucătorului cu fosta sa echipă, FCM Tîrgu-Mureş.

Fundaşul are memoriu depus încă din luna octombrie iar soluţionarea întîrzie să apară, neputînd astfel să semneze cu nici o echipă. Deşi are mai bine de o lună de cînd se antrenează cu Braşovul, iar galben-negrii sperau să îl poată folosi încă de la începutul returului, Vagner nu poate încă debuta pentru noua sa echipă.

“Îşi bat joc de jucător. Nu putem îl putem legitima pînă nu se soluţionează memoriul. Pînă la urmă, noi puteam găsi pe altcineva pe postul lui, dar băiatul e neplătit de 6 luni şi nici nu poate juca. Nu ne putem gîndi decît la faptul că sunt alte interese la mijloc, altfel nu înţelegem de ce durează atît acest caz", au declarat oficialii lui FC Braşov.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
cobra234
cobra234  •  24 Februarie 2013, 00:06

CAT DE INTERESANT SUNA DINAMO,,SASE COMENTARII,,DINTRE CARE TREI SANT ALE MELE,,,OFFFFFFF CE ECHIPA INTERESANTA, CAND LA UN ARTICOL DESPRE STEAUA SE AJUNGE LA 400 :))))))))))) FOARTE INTERESANT :))))))))))))))))))))))

cobra234
cobra234  •  24 Februarie 2013, 00:01
Postat de dinamovistfaravoie pe 23 Februarie 2013, 15:56

Cred ca Brasovu este favorit la meciul asta.M-am uitat putin pe lotul brasovenilor si sunt ceva mai bine acoperiti fata de noi.Eu as fii multumit si cu un egal.FORZA DINAMO!

VOUA VA E FRICA DE BRASOV, DAR COMENTATI LA MECIURILE STELEI CU AJAX,CHELSEA ,,WAW,,,:)))))))))))

cobra234
cobra234  •  23 Februarie 2013, 23:58
Postat de dog_one pe 23 Februarie 2013, 19:07

BATE DINAMO CU 3-1! GOLURI ALEXE, CRISTEA, MATEI. FORZA DINAMO

VEZI DACA INTRA JUCATORII DINAMOVISTI PE TEREN,,IAR DACA INTRA,PE LANGA BILETUL DE TREI LEI , MAI LUATI SI O SHAUARMA LA JUCATORI SA NU LESINE DE FOAME PE TEREN,,:)))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează