FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Probleme pentru căpitanul lui ACS Poli înaintea finalei cu Dinamo! Fiul său a avut mari probleme de sănătate

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 16:28

Marius Croitoru nu face parte din lotul celor de la ACS Poli pentru meciul din această seară cu Dinamo din finala Cupei Ligii, care va începe la 20:00, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Căpitanul bănățenilor a trecut printr-un moment dificil în această săptămână, fiul său având câteva probleme de sănătate.

A avut nevoie de o intervenție chirurgicală din cauza apendicelui. Croitoru a povestit pentru GSP.RO problemele prin care a trecut.

"M-am speriat rău de tot! Nu știam de ce a pățit chestia asta. Am avut șansa ca doctorii să se ocupe exemplar de micuțul nostru și am rămas doar cu o sperietură.

Îmi pare rău că nu pot fi alături de colegi, însă sunt sigur că se vor descurca admirabil. Tot citeam și la voi pe site despre sistemul medical și cred că ar trebui să se acorde o importanță mai mare la ceea ce se întâmplă în spitalele din România", a zis Croitoru.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează