FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme pentru Dinamo! De ce întârzie debutul lui Lucas Alves: situație similară cu a lui Rrahmani la Rapid

Administratorul special Andrei Nicolescu s-a pozat ieri cu Lucas Alves și a postat imaginea cu mesajul: „În curând!”
Administratorul special Andrei Nicolescu s-a pozat ieri cu Lucas Alves și a postat imaginea cu mesajul: „În curând!”

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 16:58 / Actualizat luni, 21 august 2023 17:56

Fundașul brazilian Lucas Alves, 31 de ani, încă nu poate evolua pentru Dinamo întrucât nu i-a sosit nici acum certificatul internațional de transfer. O problemă în plus, pe lângă faptul că a avut de recuperat fizic.

Debutul atât de așteptat de către fanii dinamoviști al fundașului brazilian Lucas Alves, 31 de ani, întârzie să se producă, deși apărătorul a fost prezentat ca jucător al „câinilor” de la începutul lunii august.

Încă un „pariu” câștigat de Ovidiu Burcă la Dinamo: „Nu este o surpriză, știm unde dă cel mai bun randament”
DINAMO
Încă un „pariu” câștigat de Ovidiu Burcă la Dinamo: „Nu este o surpriză, știm unde dă cel mai bun randament”

Dinamo nu a intrat în posesia documentelor brazilianului Lucas

Dinamoviștii susțin că au făcut toate demersurile necesare obținerii actelor fotbalistului, cu meciuri în prima divizie elvețiană și portugheză, printre altele, dar încă nu au intrat în posesia certificatului internațional de transfer! Iar fără aceste documente, jucătorul nu poate evolua în România.

„Lucas este extracomunitar, este brazilian get-beget. Și iubita sa este braziliancă, deși a cunoscut-o în Elveția. Nu are nicio rudă europeană. Noi am făcut toate demersurile necesare, ni s-a spus că trebuie să așteptăm, sunt chestii legate de birocrație", au transmis oficialii roș-albilor pentru GSP.ro.

Probleme pentru Dinamo! De ce întârzie debutul lui Lucas Alves: situație similară cu a lui Rrahmani la Rapid
Lucas Alves

Estimare: fundașul central ar putea juca în alb-roșu de la meciul cu FCU Craiova

Dinamoviștii aveau planuri mari cu Lucas, fost căpitan la Luzern, printre altele, sperând în integrarea lui rapidă și apoi să devină o soluție pentru primul 11. Doar că și Ovidiu Burcă, și suporterii "câinilor" mai trebuie să aștepte.

„Probabil, dacă nu va apărea ceva deosebit, Lucas va fi disponibil după pauza competițională”, au mai precizat reprezentanții grupării. După următoarele două etape, în care Dinamo are două meciuri ale orgoliilor, cu Petrolul, sâmbătă seară, apoi în Giulești cu Rapid, va fi pauza competițională, pentru jocurile interțări. România va juca împotriva Israelului, acasă, pe 9 septembrie, apoi cu Kosovo, pe 12 septembrie.

24de meciuri a jucat Lucas în ediția precedentă pentru Al Nasr Dubai și pentru Portimonense

Astfel, fotbalistul sud-american ar putea intra în calculele lui Ovidiu Burcă începând de la runda cu FCU Craiova (acasă), de la jumătatea lunii septembrie.

400de mii de euro este cota brazilianului Lucas, conform transfermarkt

Probleme pentru Dinamo! De ce întârzie debutul lui Lucas Alves: situație similară cu a lui Rrahmani la Rapid
Administratorul special Andrei Nicolescu s-a pozat ieri cu Lucas Alves și a postat imaginea cu mesajul: „În curând!”

Rapid are probleme similare cu kosovarul Rrahmani

Venit aproximativ în aceeași perioadă precum dinamovistul Lucas, atacantul Rapidului, Albion Rrahmani, 22 de ani, se confruntă și el cu aceleași probleme. 

Giuleștenii au plătit 600.000 de euro pentru a-și asigura serviciile fotbalistului transferat de la Ballkani, însă jucătorul adus să fie concurentul lui Marko Dugandzic este, momentan, doar spectator de lux. Probabil, și Rrahmani va fi disponibil pentru Rapid tot după pauza competițională, deci ar rata și el derby-ul dintre echipa sa și Dinamo.

 În urmă cu șase zile, Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, a oferit detalii despre situația atacantului din Kosovo. ”A venit și Rrahmani, este extracomunitar, mai durează o perioadă până când vom putea să-l folosim, sperăm să fie cât mai mică această perioadă.

 La Rrahmani așteptăm actele, știți foarte bine că durează. Dacă aș fi optimist aș spune două săptămâni jumătate, dacă aș fi pesimist aș spune o lună. Îmi doresc să rezolvăm cât mai repede. Ar fi ideal înainte de pauza de națională, dar nu vreau să-mi fac iluzii. Sper cât mai repede, dar nu depinde de noi”, a spus Niculae pentru Fanatik.

VIDEO. Galeria lui Dinamo a cântat tot meciul și a creat o atmosferă superbă la Voluntari

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ovidiu Burcă are o nouă primă opțiune de atacant la Dinamo: „Este ca un pitbull pe teren, dar în afara lui citește mult și scrie poezii”

EXCLUSIV Portretul celui mai bun dinamovist în victoria de la Voluntari: „A fost subevaluat” » Care sunt calitățile omului care i-a impresionat pe „câini”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  21 August 2023, 22:30

Mari probleme are Dinamo dupa 3 meciuri fara infrangere

pelicansli
pelicansli  •  21 August 2023, 19:40

ziua si "problema"la Dinamo. GSP si-a facut norma si pentru azi. :) Ati aflat decizia com de disciplina de miercuri, sau ati trimis-o voi in plic?! Succes, astept cu interes problema de maine.

lapusneanul
lapusneanul  •  21 August 2023, 18:01

într-adevăr, probleme mari, câinii au câștigat 7 puncte și fără brazilian...hahaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează