FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Probleme pentru FCSB » 2 jucători s-au accidentat în duelul cu CSKA 1948: „Cel mai prost teren pe care am jucat vreodată!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, spune că Alexandru Băluță (29 de ani) și David Miculescu (22 de ani) vor fi indisponibili o perioadă.
Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, spune că Alexandru Băluță (29 de ani) și David Miculescu (22 de ani) vor fi indisponibili o perioadă.

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 18:24 / Actualizat vineri, 04 august 2023 19:24

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, spune că Alexandru Băluță (29 de ani) și David Miculescu (22 de ani) vor fi indisponibili o perioadă. Au suferit accidentări la returul cu CSKA 1948 Sofia, scor 3-2, din preliminariile Conference League. 

  • FCSB va da în turul III preliminar din Conference peste Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei (AICI, prezentarea adversarului). Turul ar urma să aibă loc la București, joi, 10 august, iar returul din Danemarca ar avea loc pe 16 august.

David Miculescu a rezistat doar 37 de minute în meciul cu bulgarii de la CSKA 1948, înlocuit din cauza unor probleme musculare. Alexandru Băluță, introdus în minutul 58, în locul lui Compagno, a resimțit dureri în zona coastelor după meci.

FCSB, anunț de ultimă oră despre biletele la derby-ul cu CFR Cluj din Ghencea
FCSB
FCSB, anunț de ultimă oră despre biletele la derby-ul cu CFR Cluj din Ghencea

Mihai Stoica, după FCSB - CSKA 1948: „Cel mai prost gazon pe care am jucat”

„Am sperat să terminăm fără accidentări, dar nu am reuşit. Stare jalnică, cel mai prost teren pe care am jucat vreodată, plin de gropi. Băluţă are o problemă. Să vedem, are dureri la coaste. La Miculescu ori este o problemă musculară, ori ceva la nerv.

Nu avea cum să fie un joc reuşit din cauza terenului, din cauza arbitrului care a tolerat un joc foarte dur. Şi-au luat măsuri la Coman, l-au lovit non-stop, a fost ultra faultat.

Băluţă, nu ştim, e posibil să iasă 2 săptămâni sau să joace încă din următorul meci. Depinde rezistenţa lui la durere! Asta este situaţia”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Mihai Stoica a avut și un remarcat după victoria cu CSKA 1948 Sofia: „Am văzut un jucător care a fost star, Djokovic. Primele noastre goluri au fost de manual, de pus în ramă”.

VIDEO. Florinel Coman, cucerit de interesul fanilor pentru primul meci în Ghencea: „Trebuie să le răspundem cu aceeași monedă”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

O postare despre Ngezana i-a stârnit pe fanii Stelei: „Joacă la FC FCSB SA, echipă dintr-un fel de Zimbabwe!”

Decizie de ultimă oră înainte de FCSB - CFR Cluj » Ajutor pentru fanii care vin pe Ghencea

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (8)
oase92
oase92  •  05 August 2023, 08:59
Postat de Sqr.Q pe 05 August 2023, 08:31

...de ce nu pe Giulesti ? Aaaaha , acolo nu are g b tupeu !!! Am inteles !

Giuleștiul e un fel de Arcul de Triumf, mai măricel. E vorba de protejarea terenurilor pentru echipe care, chiar contează în fotbalul românesc (recte Rapidul). Să nu uităm că, la un moment dat, și Rapidul a jucat, ca gazdă, pe Ghencea. E vorba și de rentabilizarea arenelor dar...e complicat.

Sqr.Q
Sqr.Q  •  05 August 2023, 08:31
Postat de oase92 pe 05 August 2023, 08:10

Sau...și mai bine, pe Steaua?

...de ce nu pe Giulesti ? Aaaaha , acolo nu are g b tupeu !!! Am inteles !

oase92
oase92  •  05 August 2023, 08:10
Postat de lefter_popescu pe 04 August 2023, 19:51

Vezi daca-i lași sa joace pe Arc ? Nu era mai bine pe la Giurgiu, Buzău sau Pitești? Atunci nu ar mai fi făcut mofturi...

Sau...și mai bine, pe Steaua?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează