FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Probleme pentru FCSB! Olimpiu Moruțan s-a accidentat și va lipsi două luni

Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 09:00

FCSB a primit o veste proastă în cantonamentul din Poiana Brașov. Olimpiu Moruțan (20 de ani) s-a accidentat și va rata începutul sezonului.

Potrivit TV Digi Sport, Olimpiu Moruțan a suferit o întindere la ligamentul genunchiului și ar putea lipsi până la două luni. 

Această accidentare îi încurcă planurile antrenorului Bogdan Andone, care voia să se bazeze pe Moruțan, fiind eligibil pentru regula U21.

FCSB stă însă foarte bine la acest capitol, unde îi mai are la dispoziție pe Dennis Man (20 de ani), Florinel Coman (21 de ani), Andrei Vlad (20 de ani) și Răzvan Oaidă (21 de ani), jucători eligibili pentru regula U21.

Din acest sezon, echipele din Liga 1 sunt obligate să înceapă meciurile cu doi jucători U21 pe teren, însă unul dintre ei poate fi schimbat pe parcurs cu un jucător care depășește limita de vârstă.

VEZI ȘI:

Edward Iordănescu „mitraliază” și el regula cu doi jucători U21: „E forțat și greu de digerat! Fotbalul românesc nu e pregătit pentru așa ceva!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1446428265445235
Cristi Ratiu  •  07 Iulie 2019, 12:43

chiar nimeni nu bănuiește ca ar putea fi o problema la preparatorul fizic.. cad pe capete jucătorii și nimeni nu face și nu zice nimic frate.. atâția accidentați ca echipa asta.. nimeni nu mai are

Vezi toate comentariile (1)
Comentează