FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme pentru Rădoi » Un jucător important s-a accidentat! Un junior de 17 ani a fost convocat de urgență

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2015 19:42

Înaintea meciului contra celor de la Chiajna, Mirel Rădoi se confruntă cu mari probleme de lot.

În meciul de luni, Mirel Rădoi nu va putea conta nici pe portarul Valentin Cojocaru.

Acesta s-a accidentat în meciul amical disputat cu cei de la CS Tunari, disputat joi. Vineri a făcut o investigație amănunțită, în urma căreia antrenorul Stelei a fost anunțat că nu poate conta pe Cojocaru.

Portarul a început ca titular sezonul, dar evoluțiile inconstante l-au transformat în rezerva lui Niță. În locul lui, pentru meciul cu Chiajna, va fi convocat tînărul Poiană, 17 ani, potrviti Fanatik.

Meciul Steaua - Concordia se va disputa luni, de la ora 21:00. Partida va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GPS.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
valentinn10
valentinn10  •  21 Septembrie 2015, 10:26

Nicio problema , stati calmi peluzari , STEAUA are destui jucatori care pot face fata oricarui adversar, Mirel nu s-a plans. Astazi victorie STEAUA, scor 6-1. FORTA STEAUA, LUPTA FCSB , HAI STELUTA.

danger.
danger.  •  21 Septembrie 2015, 00:02

problema nu este la portar , hai sa fim seriosi , prin comparatie , cand Viitorul marcheaza 20 de goluri si tu 9 inseamna ca ai o problema grava in atac !!!

1660405004242200
Ivanovschi Ioan  •  20 Septembrie 2015, 23:06

*** II. Vai de amândoi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează