FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Probleme serioase și la Poli Iași: „N-avem un plan de avarie. Mă zbat să nu murim”

Poli Iași are mari probleme financiare. Sursă foto: Facebook Poli Iași
Poli Iași are mari probleme financiare. Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 11:56

LIGA 1. Președintele lui Poli, Ciprian Paraschiv, recunoaște că situația clubului „ar fi foarte grea” dacă sezonul nu va putea fi dus la bun sfârșit.

Liga și cluburile fixaseră începutul lui iunie, mai precis 6 iunie, drept dată probabilă pentru reluarea campionatului. Însă ministrul sănătății, Nelu Tătaru, și secretarul de stat Raed Arafat susțin că la noi e foarte devreme să vorbim și de începerea antrenamentelor la 15 mai, darămite de reluarea competițiilor. Ceea ce pune în pericol existența multor cluburi. 

Poli Iași are mari probleme financiare, iar președintele Ciprian Paraschiv recunoaște că nu e pregătit pentru o catastrofă. „Am ajunge într-o situație pe care n-aș vrea s-o numesc dramatică, ci foarte grea. N-avem un plan de avarie. Eu sunt focusat în aceste zile, sută la sută, pe rezolvarea licenței. Mă zbat să nu murim", a comentat oficialul moldovean pentru Gazeta Sporturilor. 

El este totuși optimist, atât cât poți fi într-o astfel de situație, că Poli „va supraviețui și după «război». Lucrurile începuseră să se miște deja în februarie, când am venit eu, până la apariția pandemiei de coronavirus. Cu un management bun, Iașiul poate ieși chiar mai bine din «recesiune» decât alte cluburi. Este, totuși, al doilea cel mai mare oraș al țării. Soluții se vor găsi".

1,8 milioane de euroe cuantumul datoriilor lui Poli la ora actuală

80.000 de euroeste suma de care are nevoie clubul pentru a lua licența

185.000 de euroîi sunt necesari lui Paraschiv pentru a rezolva problema salariilor jucătorilor pe februarie

„La acest moment, toate măsurile luate au un singur rol: oprirea răspândirii virusului. Indiferent că vine cineva și spune: «Noi facem acum cantonament, competiție și îi testăm pe toți!». OK, îi testează azi. Nimeni nu știe dacă mâine persoanele sunt tot negative sau, dimpotrivă, pozitive. Sau poimâine! Unii pot fi în perioada de incubație" - Raed Arafat, secretar de stat MAI

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță confirmă negocierile cu spaniolii, dar anunță că i-a refuzat: „Au venit cu o cretinătate” + Azi, la ora 15:00, discuția decisivă cu suporterii

EXCLUSIV Planul secret pus la cale de cluburile din Liga 1 » Cum încearcă să convingă Guvernul să dea liber la antrenamente mai devreme

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează