FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU-MUREȘ - CSU CRAIOVA 0-2

Problemele continuă în Liga 1 » Jucătorii au refuzat să vină la interviurile de după meci

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 20:40

După partida dintre ASA Târgu Mureș și CSU Craiova, scor 0-2, reporterul Dolce Sport a relatat faptul că niciun jucător de la ASA n-a vrut să vină inițial la flash-interviurile obligatorii de după meci.

În cele din urmă, ASA l-a trimis pe tânărul fundaș Alin Dobrosavlevici (22 de ani) să vorbească. Acesta a încercat să ofere câteva explicații pentru ce s-a întâmplat cu colegii săi.

"E o situație dificilă și probabil jucătorii cu experiență nu mai au răbdare. Probabil cei cu experiență știu mai bine ce fac și își asumă că nu vin la interviuri.

Nu e normal să jucăm gratis. N-am luat niciun salariu întreg. Am luat pe bucăți, în tranșe, în rate, nu știu cum să zic", a declarat Dobrosavlevici la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
427951077389201
Mihai Tanase  •  06 Noiembrie 2016, 08:41

Jucatorii si antrenorii trebuie sa vina la interviuri , deoarece acestea fac parte din contractul cu cei care televizeaza meciurile .Daca sunt nemultumiti au ocazia cu acest prilej sa-si spuna numultumirile .

427951077389201
Mihai Tanase  •  06 Noiembrie 2016, 08:40

Jucatorii si antrenorii trebuie sa vina la interviuri , deoarece acestea fac parte din contractul cu cei care televizeaza meciurile .Daca sunt nemultumiti au ocazia cu acest prilej sa-si spuna numultumirile .

para.para
para.para  •  05 Noiembrie 2016, 22:15
Postat de haideusicfr pe 05 Noiembrie 2016, 22:07

Chiar ,nu mi-am data seama.Si oltenii erau in alb. Cred ca au toti peretii tapetati cu poze cu Steaua.

Poate oltenii de la fcsb erau in alb, dar nu la meciul din poza de mai sus.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează