FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - DINAMO 1-0

Problemele se țin lanț la Dinamo » Cât de gravă e accidentarea lui Sergiu Hanca din meciul cu U Craiova

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 17:15

Folosit de Florin Bratu în flancul drept al apărării, Sergiu Hanca nu a putut evolua până la final în meciul de marți cu Craiova, pierdut de Dinamo cu 0-1. Acesta a ieșit accidentat în minutul 59, după ce a fost călcat pe gleznă de Burlacu.

Contuzia suferită în urma duelului a fost extrem de puternică: Hanca a avut nevoie de susținerea doctorilor pentru a ajunge pe banca de rezervă, unde a fost bandajat în zona afectată. Imediat, dinamovistul a fost ajutat de membrii staff-ului să ajungă la vestiare.

La conferința de presă de după meci, Florin Bratu a vorbit despre accidentarea acestuia, comentând și evoluția celui mai bun dinamovist din sezonul trecut. 

"Hanca are probleme o problemă la tendonul ahilian, a șchiopătat, vom vedea în perioada următoare cât de gravă e accidentarea. Sper să-și revină cât mai repede. 

Nu-mi pare rău că l-am folosit fundaș dreapta, el a mai jucat pe acea poziție. Exceptând faza de la golul primit, s-a achitat bine de sarcini. Se poate și mai bine, la fel ca în cazul tuturor jucătorilor din lot", a spus antrenorul "câinilor". 

Hanca are șanse mici să fie folosit în primul meci din play-out, luni, pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, ceea ce reprezintă o a doua absență importantă pentru dinamoviști, după Adam Nemec. 

3
a fost nota primită de Hanca din partea Gazetei Sporturilor după meciul de la Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
prazburg1948
prazburg1948  •  07 Martie 2018, 22:58

Sper sa-si revina cat mai repede, dar cum au zis si altii, nu e o pierdere ptr dinamo. Daca tot jucati in play-out, bagati tinerii in teren, poate gasiti inlocuitori ptr petardele care le aveti, si nu zic chestia asta cu rautate.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  07 Martie 2018, 20:41

Sanatate multa lui Hanca. Dar in acest moment nu este nicio pierdere fotbalistic vorbind.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  07 Martie 2018, 20:39

Din articol, reținem: "(Hanca) s-a achitat bine de sarcini...3 a fost nota primită de Hanca" !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează