FOTBAL  »  Superliga  »  

Produse de export! CFR vinde în Anglia, Germania şi Italia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 10:41

Clujenii au impresionat în Liga Campionilor pînă acum şi au atras privirile unor cluburi importante din cele mai puternice campionate din Europa.

Victoria cu Braga din prima etapă a grupelor Ligii a surprins pe toată lumea, iar la meciul cu Manchester United de aseară mai mulţi jucători au fost monitorizaţi!

Astfel, printre cei vizaţi se află Kapetanos, Sougou şi portarul Felgueras, dar şi marcatorul unei "duble" în deplasarea de la Braga, brazilianul Rafael Bastos. Şi preşedintele Iuliu Mureşan a confirmat informaţia: "Au venit scouteri, directori sportivi, dar nu vreau să spun de la ce cluburi, nu ar fi corect".

Gazeta a aflat că au existat trimişi ai unor cluburi din Anglia pentru Moudou Sougou (28 de ani), mijlocaşul ce a impresionat în "dubla" cu Basel, dar au plecat dezamăgiţi după accidentarea senegalezului din debutul partidei. În schimb, nemţii au pus ochii pe golgeterul Pantelis Kapetanos (29 de ani). Acesta este dorit de Mainz, Fortuna Dusseldorf şi Hanovra.

Nici echipele din Italia nu se lasă mai prejos şi vor să-i transfere pe mai tinerii Rafael Bastos (27 de ani) şi Mario Felgueiras (25 de ani). Cei doi au impresionat cu Braga, fiind notaţi cu 10 în Gazetă, notă acordată extrem de rar. Chievo, Palermo şi Parma îi vor monitoriza în următoarea perioadă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Octombrie 2012, 22:59
Postat de daniaania pe 03 Octombrie 2012, 12:22

Ei inca nu au confirmat 100% jucatorii..sincer mai avem ...nu sunt mom. la noi jucatori vlorosi in liga I...iar daca Arpi vinde cu cine mai jucam..?

Asa e afacerea.Cumperi iefrin si dai scump.Renan Garcia a fost una de ex .A costat doua trei sute si dupa cateva luni CFr l=a dat cu 4,2 milioane. CFR a vrut sa ia un jucator de la Sportul .Nu=i retin numele .Sportul a cerut un lion jumate.Muresan a zis : cu banii aia luam trei jucatori portughezi...Si in plus romanii fac si pe vedetele.Stau la tribuna cu *patronii* ,(Chipciu si Dodel...)

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  03 Octombrie 2012, 12:55

Rodionov de la Bate borisov este monitorizat de 3 ani de Bayern. dar ala costa 15 mil . rusnacii tin la pret. Il iau pe kapetanos ca, costa doar 150.000

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  03 Octombrie 2012, 12:52

am crezut ca vand seminte

Vezi toate comentariile (15)
Comentează