FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII, MÎINE, ORA 19:00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT LA GSP.RO

"Profesorul" în pole-position » Cristi Pustai este favorit să preia Rapidul

Pustai se află pe banca medieşenilor de pe data 8 martie 2007
Pustai se află pe banca medieşenilor de pe data 8 martie 2007

Articol de , - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 21:02

Copos nu vrea să-l piardă pe Răzvan Lucescu la finalul sezonului, dar testează primele piste. Cristi Pustai e favorit să vină în Giuleşti.

Gazeta Sporturilor a anunţat în urmă cu aproape două luni că Lucescu jr. vrea să plece din Giuleşti şi că are oferte din zona Arabiei. Joi, înainte de partida alb-vişiniilor cu Gaz Metan, mutarea s-a oficializat. Cel puţin din punctul de vedere al viitoarei echipe. Formaţia El Jaish din Qatar a anunţat pe site-ul oficial al clubului că Răzvan Lucescu va fi noul tehnician începînd cu sezonul următor.

George Copos nici nu vrea să audă de o eventuală despărţire şi ameninţă că Răzvan va plăti scump dacă va pleca din Giuleşti: "Sînt penalităţi de milioane de euro dacă rupe unilateral contractul. Nu-şi permite să facă aşa ceva".

Vine Pustai?
Totuşi, finanţatorul rapidist caută deja soluţii pentru a-l înlocui pe actualul antrenor, iar Cristi Pustai porneşte în acest moment ca favorit. "Profesorul" este unul dintre preferaţii bossului din Grant şi, mai mult, a anunţat deja că acesta este ultimul său sezon pe banca lui Mediaş.

Hizo şi Şumi, celelalte soluţii
Viorel Hizo este şi el pe lista scurtă a lui Copos. "Dulăul" este în prezent liber de contract, după ce s-a despărţit de Vaslui, şi din vară poate începe al 6-lea mandat în Giuleşti dacă Pustai nu acceptă să preia Rapidul.

Cele mai mici şanse le are Marius Şumudică, şi el tot liber de contract. Idolul suporterilor rapidişti e susţinut de preşedintele Constantin Zotta, dar nu s-a despărţit în cele mai bune condiţii la finalul sezonului 2010/2011 şi chiar a anunţat că nu va mai reveni pe banca alb-vişiniilor în următorii ani.

Bilanţ negativ pentru Pustai
Tehnicianul Mediaşului a impresionat în fiecare an, avînd mereu rezultate bune împotriva echipelor puternice din Liga 1. Totuşi, Cristi Pustai are mai multe înfrîngeri decît victorii pe banca medieşenilor. "Profesorul" a cîştigat 43 dintre cele 133 meciuri ca antrenor al Gazului în Liga 1, a pierdut de 48 de ori şi a remizat de 42 de ori.

"Din cîte ştiu, sînt doar discuţii, nu s-a semnat nimic. Nici nu poate să semneze, e antrenorul Rapidului" (Constantin Zotta, preşedinte Rapid)

"Nu ştiu ce va face Răzvan Lucescu, nu ne gîndim la aşa ceva, iar pe mine nu m-a anunţat nimic. Contează doar acest final de sezon, să luăm Cupa. Doar în presă am auzit de plecarea lui" (Marian Rada, antrenor secund Rapid)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
zuzu01
zuzu01  •  17 Mai 2012, 18:27

ar fi bine pentru voi sa vina profu ... dar mi-e greu sa cred :)

buratinos
buratinos  •  13 Mai 2012, 04:28
Postat de leonidaslimax pe 12 Mai 2012, 20:39

ce draq brichete visezi aurolacule? v-au batut cu brichete in fiecare an ? si cine a aruncat atunci cu brichetele in teren ? o tineti intruna cu bricheta si voi va inecati an de an ca tiganu la mal. cautati la voi in curte motivele ca nici arbitrii nu v-au furat, voi si cfr fiind cei mai ajutati in tur.

Nu .....nu ne-au furat deloc, numai niste goluri anulate, cateva lovituri de pedeapsa neacordate, doua meciuri pierdute la masa verde, ceva mai demult este adevarat dar, nu asta este problema principala, problema este ca ei se bat singuri mai tot mereu, cu stiinta sau fara ea.

villy69
villy69  •  12 Mai 2012, 21:25

Apropo de intoxicari. Eu am auzit ca vine antrenor Grigoras iar pentru transferurile acestei veri se discuta si cu Iraola, Muniain si Amorebieta. Pe Surdu si pe Grigorie iar lua Lucescu cu el iar Deac nu mai este jucatorul Rapidului. Dintre jucatorii la final de contract nu se mai doreste continuarea cu M. Antonio iar Burca trebuie sa-si caute desigur echipa. Se mai vorbeste de aducerea unui atacant foarte bun pentru 2 mil. euro ! Va place ? Loool

Vezi toate comentariile (16)
Comentează