FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERTORIAL

Profită FCSB de problemele lui Dinamo? Cotă imensă pentru un succes în Derby de România

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 00:00

Dinamo și FCSB se vor întâlni duminică, de la ora 20:00, în derby-ul etapei numărul 25 a sezonului regulat din Liga 1.

FCSB vine după un start ratat de an în care a obținut doar 4 puncte din trei meciuri. „Roș-albaștrii” s-au încurcat în ultima rundă cu Academica Clinceni, penultima clasată, scor 0-0, și au ratat șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj la numai trei puncte.

De partea cealaltă, Dinamo a ratat matematic play-off-ul pentru al treilea an consecutiv. Situația se poate înrăutăți însă, dacă elevii lui Dusan Uhrin nu adună puncte. Urmează meciul cu FCSB, unul dintre cele mai dificile meciuri ale sezonului, mai ales că formația lui Vintilă are cel mai bun palmares în deplasare, 25 de puncte din 36 posibile. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 70 pentru victoria celor de la FCSB! (detalii AICI!)

  • Mihai Popescu și Skovajsa, suspendați, și Montini, accidentat, vor lipsi de la Dinamo;
  • De la FCSB lipsește numai Panțîru, accidentat;
  • FCSB a pierdut numai 4 partide în deplasare în acest sezon;
  • Dinamo n-a mai cedat pe teren propriu în Derby de România din 2015: 4 victorii și 4 egaluri;
  • FCSB are numai două victorii în ultimele 17 meciuri directe cu Dinamo;
  • Ultimele 4 confruntări directe s-au încheiat la egalitate;
  • „Roș-albaștrii” au 14 meciuri cu gol marcat în Derby de România.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui FCSB a fost mărită la 70, în loc de 2.00. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close