FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Program unic » Steaua e singura echipă care face cantonament montan în pauza de campionat

Steliștii vor intra din nou pe mâna lui Neubert
Steliștii vor intra din nou pe mâna lui Neubert

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2016 00:00

Campioana e singura care pleacă într-un cantonament la munte în perioada de întrerupere a campionatului. Reghecampf a ales așa și din cauza numeroșilor fotbaliști cu probleme de pregătire.

Steaua pleacă la Brașov, în vreme ce adversarele din play-off rămân în propriile baze de pregătire. Campioana a stabilit un plan diferit de cel al rivalelor din cauza situației speciale în care se află lotul lui Reghecampf. Antrenorul are sub comandă numeroși jucători cu probleme, reveniți după accidentări sau după perioade lungi fără meciuri.

Accidentați și nepregătiți

Laurențiu crede că un stagiu la munte constituie o oportunitate pentru a ameliora condiția fizică a fotbaliștilor afectați. Marica, Gebhart, Kharja și Bourceanu sunt oamenii al căror nivel a scăzut cel mai mult în ultimii doi ani din pricina diverselor probleme medicale.

Chipciu a parcurs și el doar "part-time" pregătirea din iarnă și are nevoie de timp și de antrenamente. Pe primii trei nici nu s-a bazat Reghecampf în ultimele meciuri, din momentul în care s-a convins că "pacienții" nu sunt capabili să joace meciuri oficiale.

Reghe a știut că au probleme

Gebhart și Kharja au dezamăgit atunci când au fost utilizați. Fiecare dintre ei e departe de nivelul din trecut, tocmai din pricina carențelor fizice. Iar Marica nu a mai prins nici măcar banca de când a revenit de la tratamentele "vraciului" Marijana Kovacevici.

Ciprian a lipsit mult înainte să semneze cu campioana și steliștii se tem că musculatura deja suprasolicitată a internaționalului român poate ceda din nou, într-o recidivă a afecțiunii de care a avut parte în timpul derby-ului cu Dinamo.

Când s-a întors, Reghecampf și-a asumat misiunea aceasta, de a resuscita jucători "chinuiți". Pe majoritatea celor cu probleme el i-a adus în pauza de iarnă.

Adversara stă acasă

Pandurii, următorul oponent al roș-albaștrilor în Liga 1, se va pregăti în perioada de pauză la stadionul din Târgu Jiu. Edward Iordănescu are un lot mai mic decât cel al Stelei și mai puțini jucători care să necesite "reparații".

Nici pauza competițională nu e atât de lungă încât să impună perfectarea unui cantonament. Pandurii-Steaua se va disputa miercurea viitoare, în deschiderea etapei intermediare.

5 zileva dura stagiul de la Brașov al Stelei. După luna petrecută astă-iarnă în Antalya, preparatorul fizic Neubert va avea din nou ocazia să lucreze intens cu jucătorii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  22 Martie 2016, 10:07

Îi duce *** la Athos ... De pregătire n-au nevoie , Bricheta rezolvă amununtele meciurilor ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează