FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Proiect de 5 stele anunțat de Dinamo » Andone a dat toate detaliile!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2016 20:09

Dinamo se pregătește pentru viitor, iar clubul va inaugura o academie pentru juniori.

Antrenorul Ioan Andone a dat detalii despre proiectul lui Dinamo și a dezvăluit cum va decurge treaba la academia formației alb-roșie.

"S-a făcut o vilă la Săftica unde vor sta 30 de jucători. Vor avea parte de masă, de cazare, psiholog și vor merge la școală în Otopeni. Vor fi jucători cu vârste cuprinse între 16-18 ani. Eu voi merge o dată pe săptămână să fac antrenamente acolo și va merge și preparatorul fizic. În plus, 4-5 dintre ei vor veni săptămânal să se antreneze cu prima echipă.

Va fi un grup de elită. Vrem să îi formăm pentru echipa mare și să le forțăm creșterea acestor jucători", a spus Andone la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
159273521119211
Florin Popescu  •  22 Iulie 2016, 15:58

nu o sa ai timp nici sa respiri dar sa te ocupi de asa ceva. in fiecare an a fost asa si nu sas realizat nimic.vad ca te pus negoita cu botul pe *** nu ai caracter sa te iei cu el si deeacea nu face transferuri pt ca esti slab. unde sunt cei cinci milioane jumate de euro promisi d neghinita la buget.stiti oameni buni de ce nu transfera?,asteapta banii din din drepturile de televizare sa mai bage in buzunar ceva si dupa acea va mai face un transfer de doi lei, poate mai luam un portar la grand hotel ca sa se informeze *** si anghelache ce si cum doarme sau cum sforaie jucatori noaptea. sunteti penibili

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  22 Iulie 2016, 07:37

5 stele...de coniac.

protech
protech  •  22 Iulie 2016, 01:11
Postat de 1745flo pe 22 Iulie 2016, 00:25

nu vrei tu sa pleci in Antalia intr-un concediu prelungit?

Plua, voiam sa ii raspund userului "*** albastre" dar am uitat cum e cu postarile pe aici de cand nu prea mai frecventez :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează