FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Promisiune făcută de Gigi Becali în fața suporterilor Stelei: "În maximum un an FCSB va reveni la numele Steaua!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 22:10

Gigi Becali le promite suporterilor Stelei că în maximum un an echipa își va recăpăta numele și nu va rămâne cu FCSB, așa cum a cerut acum la Registrul Comerțului . 

"Fac o promisiune în această seară. Vă promit că în maximum un an FCSB va reveni la numele de Steaua. Voi câștiga procesul la Curtea Supremă. Suporterii să stea liniștiți.

Și mai fac o promisiune. Vom participa cu Steaua în Champions League, vom fi în fiecare an în primăvara europeană. O să vedeți", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro.

...despre ceea ce vrea MApN-ul: "Ei nu au cum să ceară ceva ce au cedat deja. Au dat irevocabil locul, palmaresul, culorile și tradiția, Asociației. Numai că Asociația nu mai există, s-a transformat între timp în Societate Comercială.

Au mai fost unii, în trecut, care au venit cu astfel de acuzații, s-a început atunci o anchetă, dar s-a dat Neînceperea Urmăririi Penale.

Eu nu am luat echipa de la Armată, ci de la Asociație. Să-i cerceteze pe generalii și pe miniștrii care au dat echipa Asociației, nu mie. Ce problemă mai am eu? Nu vedeți că ei nu contestă acea trecere, la care au semnat 10 generali și 3 miniștri", a zis Becali la TV Digi Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (128)
khal_37
khal_37  •  16 Februarie 2017, 14:19
Postat de deny74 pe 16 Februarie 2017, 11:36

ca sa ajungi in primavara CL trebuie sa intri in grupe si sa faci vreo 10 puncte pe acolo.Becali iar a tras pe nas,vb ca sa nu adoarma

Exact! La fel ca si echipa preaiubita a militiei si securitatii( psd-alde actual) condusa cu brat de fer de securstul anghelache si a nepotul zugrav.

deny74
deny74  •  16 Februarie 2017, 11:36

ca sa ajungi in primavara CL trebuie sa intri in grupe si sa faci vreo 10 puncte pe acolo.Becali iar a tras pe nas,vb ca sa nu adoarma

stelistu.batran
stelistu.batran  •  16 Februarie 2017, 11:10

Becaliiiii, ai promis primavara CL in fiecare an din 2003 incoace si ce-ai realizat ma ineptule? clovnule? eroare genetica vlaha! la FCSB vin jucatori si pleaca de zici ca e P-ta Unirii jos la metrou. Hai *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (128)
Comentează