FOTBAL  »  Superliga  »  PROPUNERE

GSP LIVE. VIDEO EXCLUSIV Vin vremuri grele pentru jucătorii din Liga 1! Propunere drastică: „Sancțiune financiară pentru cei care sunt depistați pozitiv”

Sepsi a pierdut finala Cupei României
Sepsi a pierdut finala Cupei României

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 10:40 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 11:10

După apariția cazurilor de COVID-19 în Liga1, care au dus la amânarea mai multor meciuri din play-off și play-out, conducătorii din Liga 1 vor să ia măsuri și cer ca jucătorii să fie sancționați din sezonul viitor.

Pe 30 iulie va avea loc o Adunare Generală la LPF, iar Liga vrea să propună ca echipele care au un caz de coronavirus să piardă meciul la „masa verde”. Prezent la GSP LIVE, Cornel Șfaițer, team manager la Sepsi, a dezvăluit că va propune ca jucătorii bolnavi să fie amendați.

VIDEO. Cornel Șfaițer: „Sezonul viitor trebuie să fim mai atenți. O soluție ar fi să amendăm jucătorii infectați”

„Vreau să fac o propunere joi. Vreau să terminăm sezonul acesta pe teren, iar dacă sezonul viitor vom fi sănătoși și vom putea începe campionatul, vreau să luăm niște măsuri. Vreau un cadru legal de sancționare financiară a sportivilor. Sunt jucători profesioniști, cu salarii bune. Vrem niște măsuri de precauție pentru a nu mai compromite sezonul! Cadrele medicale cum de au fost responsabile?

Noi, la Sepsi, am fost foarte precauți! Am vorbit cu jucătorii și le-am cerut să aibă grijă. Trebuie să facem toți un efort. La club, în vară, vom face un alt regulament. Ne vom adapta. 

Da, aș vedea o sancțiune financiară pentru jucătorii depistați. Se vehicula sancționarea echipelor, dar cluburile au preocupări pentru a asigura tot ce necesar. Noi nu putem să ne ocupăm de comportamentul lor după antrenamente. Trebuie să conștientizeze și ei... Eu așa o văd, o sancțiune financiară pentru un jucător care e depistat pozitiv”, a declarat Cornel Șfaițer la GSP LIVE.

Eu cred că se poate termina campionatul pe teren. Dacă nu se poate, soluția ar fi să nu se dea campionatul și să se stabilească cine merge în Champions League. Noi vrem să se termine sezonul pe teren
- Cornel Șfaițer

FOTO. Imagini tari de la finala Cupei României, Sepsi - FCSB

+19 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

Virgil Musta, declarație explozivă despre cazul din Liga 1: „Testele COVID-19 pot fi fentate! Pot da eroare de 70%!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cordell.hull
cordell.hull  •  27 Iulie 2020, 12:29

Timpurile când Steaua făcea legea in România iar din cauza susținerii politice de care beneficia nimeni nu avea curaj sa i se opună revin sub o alta forma...este evident ca dsu locale Susțin sub o forma ori alta cluburile din județul lir

rise
rise  •  27 Iulie 2020, 12:24
Postat de zorrozabal pe 27 Iulie 2020, 12:22

Ntz,ntz,ntz!Ce minti luminate!!!Daca s-ar apuca si Guvernul sa dea o ordonanta,ca sa-i amendeze pe cetatenii care se imbolnavesc?Cat despre fotbal...Azi-nu mai inainte- a zis faimosul doctor Musta- de la spitalul judetean Timisoara-ca testele pot fi falsificate,in functie de interese!Deci, daca echipa lui Becali va continua sa isi faca testele la clinica proprie,iar cele din provincie-in judetele lor- unde sunt sub protectia jupanilor locali-vor fi elevi model!Iar Dinamo,care nu are bani-dar are dusmani mai multi ca puricii la ***-va fi ca de obicei, vinovatul de serviciu!Daca va mai fi!

*** Nu falsifica nimeni rezultatele. Unii chiar au ceea ce se numeste bun simt si respect fata de meseria lor si isi iau masuri de siguranta...si nu se infecteaza. Intelegi ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ioan1964
ioan1964  •  27 Iulie 2020, 12:24

ULTRASI ut-EI AR TREBUI AMENDATI DRASTIC! Ce vina poate avea chirurgul daca rapid a batut UTA de 2 ori in acest sezon!? hai sa fim si seriosi nu puteau *** chiar daca sansele lor sunt extrem de mici chiar si la meciul de baraj! Meciul se joaca in iarba si sa nu recunosti ca-ai jucat slab ,asta atunci cand o taRa intreaga putea privi LA tv jocul de glezne al jucatorilor lui Balint! Pacat insa ar trebui sa fie semnalul la ce poate urma in cazul promovarii daca nu se schimba nimic! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează