FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Propunere pentru Dinamo în direct la TV: "E de cinci ori mai bun ca Nistor și vine pe costuri mai mici. Call me!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 10:54

Dan Nistor, mijlocașul de 30 de ani al lui Dinamo, este dorit de Gigi Becali la FCSB și nu a ajuns încă la un acord cu șefii clubului alb-roșu pentru prelungirea contracului, scadent peste un an și jumătate.

Impresarul Florin Manea a vorbit despre transferul lui Nistor și a spus că ar putea aduce un jucător din Anglia în locul acestuia: pe Diego Fabbrini.

"Dacă FCSB ar da 750.00 de euro și pe Qaka, eu l-aș da pe Nistor. Cu banii aceștia iei jucători foarte buni. Dacă șefii lui Dinamo mă caută, le aduc eu un jucător bun, pe Diego Fabbrini. Are meciuri în Italia, Spania și Anglia. Vine pe costuri mai mici decât Nistor, îi plătește Birmingham salariul. E de cinci ori mai bun ca Nistor. Call me!", a declarat Florin Manea la Pro X.

Cine e Diego Fabbrini

Diego Fabbrini este un jucător italian care poate juca în bandă sau în spatele vârfului. Are 28 de ani și este legitimat la Birmingham City, în liga a doua engleză. Fabbrini a fost crescut de Empoli, iar de-a lungul carierei a mai fost legitimat la Udinese, Palermo, Siena, Watford, Millwall, Middlesbrough, Spezia și Real Oviedo.

Fabbrini a ajuns la Birmingham în martie 2015, sub formă de împrumut, pentru 2 luni. În ianuarie 2017, Birmingham l-a cumpărat pentru 2 milioane de euro. Ulterior, formația engleză l-a împrumutat la Spezia și Real Oviedo. Cele mai multe meciuri are la Empoli, 60. La Birmingham, Fabbrini a evolua în 28 de partide.

Fabbrini are 30 de meciuri și 3 goluri în Serie A, 12 meciuri și un gol în Europa League . Are o selecție în naționala Italiei, în august 2012, bifând 6 minute în amicalul Italia - Anglia 1-2, sub comanda lui Cesare Prandelli.

1.000.000 €este cota lui Fabbrini, potrivit transfermarkt. Cea mai mare cotă a avut-o în 2012, 3 milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  22 August 2018, 12:11

Vand jucator, rog seriozitate, cautati-ma!

chris_bu67
chris_bu67  •  23 August 2018, 10:13

Propunem nea Manea,să-l ia preacuviosul Gigel pe Fabrini,Nistor deocamdată nu vrea duhovnic,el merge la păcănele,pac,pac! :):)

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  23 August 2018, 02:17

MUTIU - DELORGE , EHMANN , POPESCU , POPOVICI - HANCA(dudea) , GOMELT - MOLDOVEANU , SALOMAO , TIRCOVEANU - PESIC !!!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează