FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Propunere pentru patronul Stelei făcută de o glorie: "Eu i-am sugerat domnului Becali să facă așa cu jucătorii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2016 17:22

Adrian Bumbescu, fostul fundaș central al Stelei din perioada 1984-1992, i-a propus lui Gigi Becali să le micșoreze salariile jucătorilor, dar să le crească primele pentru a-i motiva.

"Te bazezi pe niște jucători care au foarte mulți bani pe lună. Eu i-am sugerat domnului Becali salarii mai mici și prime mai mari, așa joci, nu joci, știi că ai o sumă acolo.

Jocul Stelei a cam lăsat de dorit la meciul cu Astra. Trebuie făcut ceva, sunt jucători valoroși toți trag să ia titlul, vor să fie selectionați pentru Campionatul European, să îi vadă Iordănescu și secunzii lui. Se vede o ruptură mare la mijloc unde Bourceanu și Pintilii nu sunt la valoarea lor. Acolo este marea ruptură", a spus Adrian Bumbescu la Dolcesport.

Steaua a fost eliminată în semifinalele Cupei României de Dinamo, iar în campionat mai are doar 1% șanse să triumfe, fiind la 6 puncte în spatele Astrei, cu 3 etape înainte de final. Singurul trofeu pentru care se mai luptă roș-albaștrii este Cupa Ligii, unde vor întâlni în finală Concordia Chiajna.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
589949641156771
Mihai Mart  •  22 Aprilie 2016, 20:19

Bravo Bumbescule, te tin minte, ai fost un jucator f. bun, luptator si ai idei bune. Mai lucrezi in fotbal ? Ai fi de mare folos. Dar au trecere neaveniti ca MM Stoica etc.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Aprilie 2016, 17:59

asa este. prima greseala, salariile colosale pentru romanica. a doua greseala, revenirile: bourceanu, pintilii, tamas, marica. miercuri seara, fcspuscaria a avut 3 jucatori in teren (chipciu, tade, varela) al caror salarii lunare adunate depasesc salariul lunar al intregului lot al lui dinamo. si acum sa gandim putin, asa cum nu reuseste becali... chipciu este coautor la penaltyul de 2-0, obtinut cu gratie de varela, in finala cu Astra. acelasi varela care a fost coautor la penaltyul de 1-0... chipciu il rupe pe filip la mijlocul terenului, filip jucator de nationala. el, deja nu! cat despre tade, sarmanul, ce sa mai povestim? o singura curiozitate as avea... cand si-o fi luat el ultimul salariu lunar, in valoare de 25.000 euro?! sau despre adi popa, care a scos freo 15 puncte din faulturi si "henturi incredibile", cum ar zice poetul reghewin... in concluzie, adriane, dezechiparea! ca ai oase de indreptat! ale figurantilor ce murdaresc tricouri ros-albastre si numere deja retrase!

westfield
westfield  •  22 Aprilie 2016, 17:51

Bourceanu? Pintilii? Etc etc mari valori doar in ochii "valorosului" Reghe ( valoarea mea valoarea mea...). Oare "omul trimis de Cel de sus sa ne salveze" cum poate sta la masa cu unul ce are in anturaj interlopi, proxeneti...? Plus ascultator de manele "pe sistem". Ma uitam la acest Reghe, voi ati observat ca s-a facut exact cat un buhai? Exact precum manelarii mari consumatori de carneturi la sacosa pe gratar. Daca pana acum doar ii asculta, acum e o copie fidela si la aspect fizic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează