FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Propus

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Neţoiu l-a recomandat ieri pe Cîrţu să preia echipa dinamovistă, dacă se va dori o schimbare a antrenorilor în Ştefan cel Mare

Întîlnire de taină ieri după-amiază la hotelul "Papillon Aischa" din Belek: Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Sorin Cîrţu! Printre temele abordate a fost şi aceea ca actualul antrenor al Daciei Mioveni să vină la conducerea tehnică a formaţiei din Ştefan cel Mare în cazul în care se doreşte schimbarea cuplului Dinu - Ţălnar. A fost o propunere pe care Gigi Neţoiu a făcut-o către dinamovişti, ştiindu-se foarte bine relaţiile amicale dintre Comandant şi Sorinaccio.

Convorbirile au durat aproximativ o oră, însă, în cele din urmă, Borcea a respins ideea, măcar pentru moment. Acţionarii susţin că nu doresc să facă vreo schimbare în actualul staff tehnic pentru a nu-i zăpăci şi mai tare pe fotbalişti! "Am mai făcut astfel de greşeli în trecut, cînd Esteban Vigo a făcut pregătirea de iarnă, iar cu trei zile înainte de startul campionatului a plecat şi s-a ales praful de tot. Credem că am învăţat ceva!", afirmă oficialii.

Totuşi, aseară, la meciul cu Zalaegerszeg (2-1), Sorin Cîrţu, însoţit de Gigi Neţoiu, a urmărit evoluţia roş-albilor de lîngă Cristi Borcea şi rămîne o variantă pe care "cîinii" o iau în calcul dacă nu se remediază situaţia şi rezultatele roş-albilor.

Cîrţu a urmărit atent jocul "cîinilor", însă a negat posibilitatea de a prelua Dinamo

Ameninţat cu Bergodi!
Surse autorizate pretind că în ultimele discuţii între Cornel Dinu şi acţionarii dinamovişti, administratorul delegat ar fi fost somat de către şefi că ar putea fi schimbat cu italianul Cristiano Bergodi, ultima oară la Rapid, acum liber de contract! "Italianul de-abia aşteaptă să vină, aşa că ar trebui să vă implicaţi, Mister!", i s-ar fi transmis lui Dinu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  13 Februarie 2008, 13:07

Razvan e antrenor, nu dresor. mars javrelor.

 •  13 Februarie 2008, 12:55

exista 1 nume: razvan lucescu

 •  13 Februarie 2008, 11:29

sa vina IONEL AUGUSTIN!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează