FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Propus si la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2007 00:00

Dorit de Rapid, mijlocasul iranian Ferydoon Zandi ar putea ajunge pina la urma in Ghencea.Gica Hagi a ramas fara un mijlocas important. Intrat in dizgratia lui Gigi Becali, Bostina a fost gonit de patron de la Steaua. Pe banda stinga a liniei mediane "Regele" ii mai poate folosi pe Ochirosii, Banel Nicolita sau Marius Croitoru, dar ros-albastrii si-ar mai dori un mijlocas de acest profil pentru a avea solutii in cazul eventualelor indisponibilitati.

Ferydoon Zandi, iranianul de 28 de ani dorit si de Rapid, ar putea schimba macazul spre Steaua, mai ales ca oficialii giulesteni evita sa-i dea un raspuns concret, pretentiile sale financiare fiind considerate exagerate. Liber de contract, Zandi i-a fost propus lui Gica Hagi, iar tehnicianul de 42 de ani va da un raspuns zilele urmatoare. Iranianul poate evolua atit pe banda stinga, cit si in centru, pe postul de coordonator.
Ar da Romania pe Anglia

Internationalul iranian si-a dat deja acordul sa evolueze in Romania, chiar daca are o oferta concreta si de la Birmingham, formatie al carei obiectiv e salvarea de la retrogradare in Premier League. Zandi asteapta un raspuns din partea Stelei sau a Rapidului si este dispus sa vina sa joace in estul Europei. De ce? Pentru ca aici poate evolua in cupele europene, lucru imposibil la Birmingham. Intrucit soseste liber de contract, iranianul isi doreste un contract de 400.000 de euro pe sezon sau 150.000 la semnatura si un salariu anual de 250.000 de euro.

Site nonconformist
Ferydoon Zandi este un fotbalist ce tine foarte mult la imaginea sa. In urma cu citiva ani, iranianul s-a hotarit sa-si lanseze site-ul personal www.ferydoon-zandi.de. Pe linga datele despre fotbalist, evolutiile din intreaga sa cariera si performantele obtinute, pagina personala prezinta si poze nonconformiste. Zandi si-a postat fotografii in tricoul de joc, imbracat elegant, din timpul sau liber si chiar ipostaze din copilarie.

Apreciat de fani
Nascut pe 26 aprilie 1979, in localitatea Emden din Germania, Ferydoon Zandi are dubla cetatenie, germana si iraniana. Fotbalistul de 28 de ani nu si-a uitat niciodata originile. A evoluat pentru Germania Under '17, insa cind a fost pus sa aleaga intre "nationala" mare a nemtilor si cea a Iranului, a ales-o pe ultima fara sa stea pe ginduri.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează