FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Protasov îi dă sfaturi lui Rădoi şi-l avertizează: "Gigi are mereu dreptate" » Ce-i transmite lui MM Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 august 2015 21:16

Oleg Protasov, antrenorul Stelei în 2005, a vorbit despre numirea lui Mirel Rădoi pe banca roş-albaştrilor şi i-a oferit acestuia cîteva sfaturi.

"Rădoi a fost un lider adevărat. Acum, el învață să fie antrenor principal. Este o persoană bună, iar eu cred în el. Dacă e prea tînăr să antreneze Steaua? Trebuie să înceapă și cei tineri de undeva, cîndva. Știm cu toții cum e viața cu Gig Becali. El mereu este așa, nerăbdător. Are mereu dreptate! Vedem cum se va comporta și cu Rădoi", a spus Protasov pentru Fanatik.

...despre duelul cu Rosenborg din play-off-ul EL: "Aș fi bucuros ca Steaua să treacă mai departe. Și cred că, de această dată, o va face! Nu va mai rata calificarea, la fel ca în 2005. Rădoi nu va păți ca mine. Nu știu cum joacă acum Rosenborg, dar am încredere că finalul va fi altfel, de această dată".

...despre revenirea sa pe banca formaţiei roş-albastre: "Steaua va fi mereu în inima mea, am iubit și iubesc această echipă. Cîndva, poate voi reveni, dacă voi fi dorit. Lui Mihai Stoica, aflat acum într-o situație grea, îi doresc să fie răbdător, să nu se panicheze. Am avut o relație bună cu el, cît timp am lucrat la Steaua".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close