FOTBAL  »  Superliga  »  NU RISCĂ

Protejat

Articol de , - Publicat joi, 03 aprilie 2008 00:00

Rada se gîndeşte să nu-l forţeze pe Coman cu Farul

Dani Coman şi-a reluat antrenamentele în ritm normal, după accidentarea suferită la meciul cu Steaua, acum două săptămîni. Deşi goalkeeper-ul ar putea reveni ca titular cu Farul, Marian Rada ar vrea să-l menajeze şi cel mai probabil va miza în continuare pe portughezul Elinton Andrade.

Rada se gîndeşte să nu-l forţeze pe Coman cu Farul

Dani Coman şi-a reluat antrenamentele în ritm normal, după accidentarea suferită la meciul cu Steaua, acum două săptămîni. Deşi goalkeeper-ul ar putea reveni ca titular cu Farul, Marian Rada ar vrea să-l menajeze şi cel mai probabil va miza în continuare pe portughezul Elinton Andrade.

De ce? Pentru că se teme de o recidivă a accidentării lui Coman şi preferă să-l aibă apt 100 % etapele viitoare, cînd giuleştenii vor întîlni CFR, Urziceni şi Dinamo.
"Dani se simte bine, a fost şi puţin răcit, miercuri a făcut primul antrenament, dar nu ştim dacă va apăra sîmbătă. Să vedem cum se va simţi vineri", a declarat Marius Bratu, antrenorul de portari. Coman a ratat 11 meciuri în acest sezon din cauza accidentărilor.

Arcaba rămîne
Rapidiştii sînt mulţumiţi de australianul Tomislav Arcaba (24 de ani), goalkeeperul aflat în probe de o lună. "Are multe calităţi, în plus este şi un tip inteligent. Sînt curios să-l văd şi într-un meci, dar cred că îmi va întări convingerile despre el", e de părere Marius Bratu, antrenorul de portari. "Rapid e un club renumit şi ar fi un pas mare să semnez cu ei", a declarat Arcaba. (Greta Goran)

Apelul se judecă azi!
Memoriul prin care rapidiştii contestă decizia de la "Disciplină", 0-3 la "masa verde cu Steaua, va fi judecat astăzi de Comisia de Apel. Alb-vişiniii fuseseră anunţaţi iniţial de FRF că şedinţa va avea loc pe 10 aprilie, dar au fost convocaţi în cele din urmă pentru astăzi, la ora 14:00.

Deaconu la Liga a II-a
Arbitrul Alexandru Deaconu a fost delegat la partida Dunărea Giurgiu- FC Botoşani, porgramat sîmbătă, în Liga a II-a. "Centralul" va conduce un meci la două săptămîni de la întreruperea derby-ului Rapid- Steaua. Pentru meciul de la Giurgiu, Deaconu va încasa 950 lei, din care va suporta transportul, cazarea şi masa. Copos crede că delegarea e dovada că arbitrul a greşit oprind meciul din Giuleşti în minutul 73. "Trăim un paradox: un arbitru decorat la Cotroceni e trimis să conducă un joc din . Îi sfătuiesc pe cei din Giurgiu să nu arunce cu pietre!", a declarat rapidistul la sport.ro. (Dan Udrea)

Ultimele noutăţi din Giuleşti

- Burdujan va afla abia vineri dacă joacă la Constanţa. Atacantul s-a antrenat normal ieri, dar tot mai simte dureri la spate şi Marian Rada va decide cu o zi înainte de meci dacă-l foloseşte.
- Marian Iancu e impresionat de conducerea din Giuleşti. "L-am sunat pe Copos şi i-am spus cît de mult îmi place Rapidul acum, cu Rada pe bancă, cu Costache şi Manea în conducere. În cazul chiar a arătat ca un club puternic", a zis patronul Timişoarei.
- Ion Marin se teme de meciul cu Rapid: "Giuleştenii s-au descătuşat, şi-au regăsit cheful de joc şi au fotbalişti care pot face diferenţa. Va trebui să dăm maximum ca să scoatem un rezultat bun".
- Ionuţ Stancu crede că singurul obiectiv rămas e "să jucăm ca să-l păstrăm pe nea Marian Rada pe bancă. De la Liga Campionilor ne-am luat adio! Ne-am fi dorit toţi să reuşim, dar asta e!".
- Vasile Turcu l-a înţepat pe Copos: "E dinamovist sută la sută şi, dacă vine cu bani, îl primim printre noi în Ştefan cel Mare!". "N-o să urmez exemplul lui Mircea Rednic! Eu nu voi face parte dintr-un alt club, pentru că aici e vorba de suflet şi inima mea e în Giuleşti".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  03 Aprilie 2008, 09:29

SUPER adidasi!!! demysport punct ro demysport punct ro demysport punct ro demysport punct ro

 •  03 Aprilie 2008, 07:36

h*t*t*p://b*u*x.t*o/?r=mario25mcm(fara stelute)intrati si faceti bani,inscrietiva(register)completati toate casutele de acolo,la referrer scrii mario25mcm(vei primi un bonus pt acest lucru)accesezi surf ads,accesezi toate linkurile alea.....si cam asta ar fi tot.poti castica foarte multi bani din asta pt ca sunt siteuri care platesc destul d bn pt a le face publicitate.daca iti faci cati mai multi membri castigi tot mai multi bani.la 9 membri castigi 1000$ pe an.eu castig acum 250$ pe luna.cel m

Vezi toate comentariile (2)
Comentează