FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prunea a încheiat încă o zi de negocieri cu Dinamo și a prezentat concluziile: "Le punem pe hârtie și dăm drumul la treabă" + Mesaj pentru David: "Încetează cu astea!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 21:03

Florin Prunea negociază de câteva zile cu Dinamo, iar azi a avut o nouă rundă de discuții. El spune că mai sunt mici de detalii de pus la punct până să bată palma cu Negoiță pentru postul de director general al clubului. 

"Am negociat și azi cu Dinamo, nu suntem departe, nu e problemă financiară, acolo lucrurile sunt clare. Sunt mici detalii de pus la punct. Trebuie să le punem pe hârtie și să dăm drumul la treabă. Acum doar domnul Negoiță trebuie să-și dea ok-ul. Pentru mine nu e importantă funcția, ci fișa postului. Un contract nu e simplu de realizat.

Dacă nu se finalizează, asta e viața, mergem mai departe. Cred că aș putea să fiu în conducerea clubului și să fac lucruri bune. Știu care sunt problemele la Dinamo, e clar că sunt probleme. Am încredere că le putem rezolva în cel mai scurt timp. 

La Dinamo nu sunt probleme din punct de vedere financiar atât timp cât îți faci treaba. Am văzut documentele și nu știu dacă Dinamo a avut un buget de salarii în ultimii ani ca în actualul sezon. Trebuie făcută o evaluare corectă și cine merită să rămână la Dinamo, să rămână, cine nu, asta e", a declarat Prunea la TV Digi Sport.

După criticile aduse de președintele David la adresa lui Florin Bratu, Prunea spune că a purtat o discuție cu oficialul "câinilor" pentru a-l pondera: "Am avut o discuție lungă cu Alexandru David, mi se pare un om ok. I-am spus să termine cu atacurile la foștii jucători, oricine are dreptul la o opinie. Cred că trebuie să-i respectăm pe foștii jucători ai lui Dinamo".

Citește și: Întâlnire decisivă Negoiță - Florin Prunea » Care e stadiul negocierilor + un nume important l-a recomandat la Dinamo » EXCLUSIV Prima reacție a fostului portar

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (7)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Octombrie 2018, 11:59

Negoiţă: "Viitorul lui Dinamo sună bine, viitorul Stelei este Adrian Cristea. Lucrurile se vor inversa în câţiva ani" Nu suna de loc bine ,domnule Negoita.Daca nu strangeti randurile rapid, Dinamo va fi una din candidatele la retrogradare.Daca oile lui Becalu nu ratau in prostie, in minutul 65 , era 7-0 pentru Steaua.Ar fi fost penibil in fata miilor de suporteri dinamovisti.S- ar fi rasucit in groapa cei 2, Hildan si Dumitrache, iar cei 2 arhitecti ai lui Dinamo , Traian Ionescu si D.N.Nicusor s-au rugat la Dumnezeu sa nu fie asa.Si Dumnezeu si-a aratat mila.Domnule Negoita, e pacat de toata suflarea dinamovista si de banii dumneavoastra.Ati vorbit de legende ca , Dudu, Parcalab si altii , dar a ramas la nivel declarativ.Aveti nevoie de consiliere , de una care sa poata sa va convinga si asupra jucatorilor care vin in curtea lui Dinamo si de strategia pe care o veti adopta de acum incolo.V- am scris mai multe in emailurile anterioare dar din pacate ati facut ca Borcea in aducerea jucatorilor.Nu ati tinut cont de nimic.Cu Joel Thomas si cu alti jucatori de viteza a II a nu veti face nimic.Acum trebuie rabdare .Dinamo trebuie sa schimbe vitezele ,sa joare rapid .Are nevoie de cel putin un atacant de clasa langa Balint.Multescu a procedat corect cand i-a trimis in teren in repriza a II a.Tinerii trebuie slefuiti,acolo trebuie munca de dimineata pana seara.Jucatorii au carene la pregatirea fizica, tehnica, plasament(unii nu stiu sa stea in teren) , emotional

2036290743290484
Ion Marin  •  12 Octombrie 2018, 11:57

DIN TRECUT PENTRU NEGOITA SI DAVID DRAGI DINAMOVISTI , REPEDE LA RIN SI OBLIGATI L PE NEGOITA SA L ADUCA PE RADNIC , MANAGER GENERAL , NICULESCU SECUND SI PRUNEA PRESEDINTE PANA NU AJUNGEM IN B.aTUNCI SPITITU LUI DINAMO CREAD DE DINU , LUCESCU DUDU , FRATII NUNWEILLER SI AL TII VA DISPARE. V-am mai scris prin 2012 , dar din pacate , nu ati tinut seama de ceea ce v-am spus atunci.Dar eu va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru Dinamo.L-ati luat din moarte clinica si l ati readus la viata.Dar acum trebuie sa continuati.Va rog sa l luati pe Rednic, e liber si cred ca ca este meserias, trebuie sa va intelegeti va cu el, este si dinamovist, nu va mai luati dupa toti ageamii di jurul dv.Daca nu va fii Rednic , dati ii o sansa si lui Ionut Chirila ca antrenor principal. cu Zicu secund si Gigi Multescu Director Tehnic.Lasati incepatorii , ca ALEXA, NICULESCU… . etc. La cate experimente nereusite s au facut.... Va doresc mult succes!

2036290743290484
Ion Marin  •  12 Octombrie 2018, 11:49

Aveti nevoie si de un SENSEI cum a fost Marinescu cand a luat Steaua Cupa Campionilor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează