FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CSMS IAȘI 1-2

Prunea desființează actualul format: "E un sistem cretinoid"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 23:01

Florin Prunea și-a anunțat candidatura la președinția FRF și pare că deja ar fi început campania electorală. Fostul internațional a criticat dur sistemul introdus în acest an în Liga 1, cu play-off și play-out.

"Play-out și play-off sunt niște sisteme cretinoide. Ni s-a spus că dacă vom trece la aceste sisteme vor fi stadioanele pline, dar vedeți și voi ce se întâmplă. Nu e normal ca o echipă aibă 41 de puncte și cealaltă cu 4 puncte să se poată salva de la retrogradare. Se fură munca unor oameni", a declarat Prunea la Digisport.

"Lumea pleacă de pe stadioane când nu creezi un confort. Mie îmi pare rău pentru Petrolul că ar trebui să aibă loc în Liga 1. La Iași avem doar rugby, azi a fost iar rugby, vom vedea dacă se mai dorește această echipă la Iași" Florin Prunea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
1745flo
1745flo  •  12 Martie 2016, 21:35

Sistemul cu playoff e un ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugeniustin
eugeniustin  •  12 Martie 2016, 13:30

Voi tre sa puneti ceasu' ca sa vedet meciurile rapidului si comentezi de liga 1...

sakamoto
sakamoto  •  12 Martie 2016, 12:30

Sistemul nou in care se alege campioana este bun, dar nu ideal:ar trebui ca 2 echipe sa joace intre ele-desigur dinamu cu fcsp-vreo 30-40 de meciuri pe sezon. Dar exista sansa ca sa se ajunga la un sistem si mai perfectionat de Mafioti:o singura echipa sa joace, ea cu dinsa, pt titlul de campioana! Restul echipelor desfiitzate.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează